Η Samsung κατάργησε τη σειρά Note και είπε ότι θα βάλει τα χαρακτηριστικά τους σε άλλες συσκευές, όπως το Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy S21 Ultra που κυκλοφόρησαν πέρυσι, καθώς και το Galaxy S22 Ultra που βγήκε στην αγορά φέτος. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Samsung Galaxy Z Fold 4 υποστηρίζει S Pen, αλλά δυστυχώς η κατασκευή και οι διαστάσεις τους δεν επιτρέπουν ακόμη τη δημιουργία υποδοχής για το stylus.

Πέρυσι, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είχε κυκλοφορήσει θήκες με υποδοχή για το S Pen, τόσο για το Z Fold 3 όσο και για το S21 Ultra. Φέτος, το S22 Ultra έχει υποδοχή για το stylus και έτσι καταργεί την ανάγκη χρήσης ειδικής θήκες. Ωστόσο, το νεότερο book-style foldable της κατασκευάστριας – όπως ήδη είπαμε – δεν μπορεί να έχει τέτοια υποδοχή. Όμως, η εταιρεία δημιούργησε μία βελτιωμένη θήκη, που διαθέτει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

Σε αντίθεση με τη θήκη του Z Fold 3, αυτή του Samsung Galaxy Z Fold 4 έχει την υποδοχή για το S Pen στην πλάτη και όχι πίσω από τον μεντεσέ. Αυτό διευκολύνει την πρόσβαση στο stylus, αν και θα ήταν καλύτερα να μην είναι κλασική υποδοχή αλλά κάποια θέση με “κλιπ” για να μπορείς απλά να αποσπάς το S Pen όταν το χρειάζεσαι. Το ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της θήκης είναι ότι η υποδοχή του stylus μπορεί να αφαιρεθεί με ένα τράβηγμα. Αυτό βοηθά στη χρήση της ασύρματης φόρτισης.

Επιπλέον, η Samsung αναφέρει ότι στη θέση της θήκης του S Pen μπορεί να μπει ειδική βάση που επιτρέπει να χρησιμοποιείς με περισσότερους τρόπους το Galaxy Z Fold 4. Τέλος, ακόμη και όταν η υποδοχή του stylus είναι πάνω, το foldable μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε επίπεδη επιφάνεια και να έχει μία μικρή κλήση. Η τιμή της θήκης παραμένει άγνωστη, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το αναδιπλούμενο και να κοστίζει όσο και η θήκη του Galaxy Fold 3 με το S Pen πάνω, ενώ δεν θα πωλείται χωρίς το stylus.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.