Το μεγαλύτερο πρόβλημα τον foldable smartphone είναι η πτυχή στην οθόνη. Εντάξει, υπάρχει και το θέμα της ευαισθησίας στην επιφάνεια της εσωτερικής οθόνης, αλλά σε αυτό το κομμάτι έχουν γίνει σημαντικά βήματα βελτίωσης, μέχρι S Pen υποστηρίζουν το Galaxy Z Fold 3 και το νεότερο Samsung Galaxy Z Fold 4. Οπότε, γυρνάμε στο αρχικό μας θέμα, την πτυχή. Πόσο ορατή είναι στα νεότερα αναδιπλούμενα της νοτιοκορεάτικης εταιρείας;

Κάποια leaks είχαν δείξει ότι η κατασκευάστρια έχει βελτιώσει το θέμα της πτυχής στο Galaxy Z Fold 4, αλλά τότε μπορούσε εύκολα να υποθέσουμε ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ακριβές. Πρώτον, ήταν μία μη εμπορική συσκευή και είχε χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Έπειτα, οι ποιότητα των φωτογραφιών δεν ήταν και τόσο καλή. Όμως, φαίνεται πως η εταιρεία έχει κάνει σημαντικά σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με φωτογραφίες από το 9to5Google, τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 έχουν αισθητά μικρότερη πτυχή. Αν και οι συσκευές είναι με λίγη χρήση ή μόλις βγήκαν από το κουτί, η πτυχή της εσωτερικής οθόνης είναι ελάχιστα ορατή και υπό συγκεκριμένες γωνίες. Μένει να δούμε πώς θα τα πάνε μετά από μερικούς μήνες καθημερινής χρήσης.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Fold 3 Comp

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.