Το μεγαλύτερο πρόβλημα των foldable smartphones είναι η πτυχή στο κέντρο της εσωτερικής οθόνης, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα ορατή, ειδικά μετά από αρκετό καιρό χρήσης. Φαίνεται ότι η Samsung θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο αυτό το κομμάτι στο Galaxy Z Fold 4.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός και έγκυρος leak Ice Universe ανέφερε ότι το επερχόμενο foldable smartphone της Samsung θα έχει λίγο καλύτερη πτυχή σε σχέση με τον προκάτοχο του, και το κλειδί σε όσα είναι είναι το “λίγο καλύτερη”, καθώς αυτό αφήνει περιθώρια για βελτίωση.

Ο leaker τονίζει στο τέλος ότι η πτυχή στο Samsung Galaxy Z Fold 4 θα παραμένει ορατή, απλώς θα είναι λιγότερο ορατή από αυτή του προκατόχου του. Επιπλέον, αναφέρει ότι η οθόνη του επερχόμενου foldable smartphone είναι δείχνει πιο ομαλή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.