Τα πρώτα renders του επερχόμενου Samsung Galaxy Z Fold 4 διέρρευσαν χάρη στον leaker / tipster Steve Hemmerstoffer, γνωστό και ως OnLeaks, και το smartprix. Με την πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός του επερχόμενου αναδιπλούμενου Samsung έχει σίγουρα εξελιχθεί λίγο.

Η μεγαλύτερη αλλαγή φαίνεται στο πίσω μέρος, με τρεις ξεχωριστά προεξέχοντες φακούς κάμερας αντί για το μακρόστενο ορθογώνιο module κάμερας με τις στρογγυλές άκρες που είδαμε στο Samsung Galaxy Z Fold 3. Οι κάμερες μοιάζουν τώρα περισσότερο με αυτές του Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy Z Fold 4 First Renders

Οι διαστάσεις του τηλεφώνου φαίνεται να έχουν αλλάξει. Η διαρροή λέει ότι το Samsung Galaxy Z Fold 4 είναι 155 x 130 x 7.1 χιλιοστά έναντι 158.2 x 128.1 x 6.4 χιλιοστών του προκατόχου του, το Galaxy Z Fold 3. Όπως είχε γίνει γνωστό, είναι πιο κοντό και πιο πλατύ.

Samsung Galaxy Z Fold 4 First Renders

Το Galaxy Z Fold 4 διαθέτει εξωτερική οθόνη 6.2 ιντσών και εσωτερική οθόνη 7.6 ιντσών. Αυτές οι προδιαγραφές είναι οι ίδιες με το τρέχον μοντέλο. Η αναφορά λέει ότι θα διαθέτει ένα OLED panel με υψηλό ρυθμό ανανέωσης που θα αμφισβητήσει την 120Hz οθόνη του Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy Z Fold 4 First Renders

Κατά τα άλλα, ο μεντεσές του Samsung Galaxy Z Fold 4 είναι ελάχιστα διαφορετικός σε σύγκριση με αυτόν του Z Fold 3, αλλά η αλλαγή είναι ως επί το πλείστον απαρατήρητη. Το υπόλοιπο τηλέφωνο μοιάζει πανομοιότυπο με τον προκάτοχο του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.