Παρόλο που τα Galaxy Z Flip προσφέρουν ένα κορυφαίο πακέτο χαρακτηριστικών με ισχυρά Snapdragon SoC, 120Hz AMOLED οθόνες, και άλλα, έχουν μείνει πίσω σε συγκεκριμένους τομείς. Τα clalmshell της Samsung δεν υποστηρίζουν το DeX, όπως τα bookstyle Z Fold. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει με το Samsung Galaxy Z Flip 5.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το DeX ενεργοποιεί τη χρήση ενός desktop interface σε εξωτερικές οθόνες όπως έξυπνες τηλεοράσεις και monitors, είτε ασύρματα, είτε ενσύρματα. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει επίσης τη σύνδεση βασικών συσκευών εισόδου, όπως ποντίκια και πληκτρολόγια, βοηθώντας στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Επιπρόσθετα, η Samsung έχει αναπτύξει ακόμα και εφαρμογή του DeX για Windows και Mac επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέουν τις Samsung συσκευές τους σε υπολογιστές χρησιμοποιώντας ένα απλό καλώδιο USB. Αν και το DeX είναι διαθέσιμο στα Galaxy tablets, αλλά τα smartphones αποτελούν μία διαφορετική περίπτωση, κυρίως λόγο του μεγέθους των οθονών τους.

Τα Samsung Galaxy Z Fold αποτελούν εξαίρεση, καθώς έχουν μεγάλες εσωτερικές οθόνες. Όμως, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στα Z Flip, διότι η οθόνες τους είναι “μόλις” 6.7 ιντσών. Παρ’ όλα αυτά, πηγές αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα υποστηρίζει DeX και θα γίνει το μικρότερο smartphone στον κόσμο που είναι συμβατό με αυτή τη λειτουργία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.