Οι εταιρείες έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην παροχή ενημερώσεων στα τηλέφωνα τους, διότι διαπιστώνουν ότι οι καταναλωτές μπορεί να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλα ποσά για μία συσκευή, αλλά θα την κρατήσουν χρόνια και θέλουν να λειτουργεί σωστά για όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Η Samsung είναι μία από τις εταιρείες που προσφέρουν υποστήριξη με ενημερώσεις ασφαλείας για 4 ή και 5 χρόνια, και παρέχουν 3 ή 4 βασικές εκδόσεις Android. Αυτό βέβαια ισχύει για τα νεότερα μοντέλα των flagship σειρών. Βέβαια, κάποιες στιγμές η εταιρεία διαθέτει εντελώς ξαφνικά ενημερώσεις για συσκευές που έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους.

Το Samsung Galaxy Note 9 έφτασε στο τέλος της ζωής του στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο update για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το Samsung Galaxy Note 9 παίρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον Φεβρουάριο του 2023, όμως σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος του update.

Η Samsung κυκλοφορεί ενημερώσεις σε συσκευές που έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους, μόνο αν εντοπίσει κάποιο σοβαρό σφάλμα και μόνο για μοντέλα που έχουν σεβαστό πλήθος ενεργών συσκευών στην αγορά. Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε τι προβλήματα λύνει αυτή η ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.