Τα Nothing Phone είναι αρκετά καλά για την τιμή τους και μπορούμε να βρούμε το νεότερο μοντέλο στην Ελλάδα, στο Πλαίσιο. Αυτήν τη στιγμή τρέχει μία πραγματικά τρελή προσφορά για το Nothing Phone (2).

Συγκεκριμένα, η 12GB/256GB έκδοση είναι διαθέσιμη σε μαύρο και λευκό στα 399 ευρώ από τα 799 ευρώ. Το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο, για όσους μένουν Αττική, Θεσσαλονίκη, ή Κρήτη.

Το Πλαίσιο γιορτάζει την ανακαίνιση των καταστημάτων Συντάγματος και Καλλιθέας στην Αττική, του καταστήματος Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, και των καταστημάτων Ηρακλείου και Χανίων στην Κρήτη.

Γι’ αυτό, τρέχει μέχρι 29/6 μία προσφορά και δίνει δώρο το ΦΠΑ με την αγορά δύο οικιακών συσκευών, προϊόντων τεχνολογίας, ή επίπλων, χωρίς ελάχιστο ποσό, με οποιονδήποτε συνδυασμό, για αγορές σε αυτά τα καταστήματα.

Σύμφωνα με κάποιον που το δοκίμασε στο Πλαίσιο Συντάγματος, πήρε το Nothing Phone (2) και έναν αντάπτορα αξίας 3 ευρώ στα 322 ευρώ. Πολύ απλά λοιπόν, ακόμα και με προϊόν αξίας 1 ευρώ, γλιτώνεις και το ΦΠΑ των 399 ευρώ.

Θες ακόμα πιο κάτω; Παίζει κανονικά και η αποφορολόγηση. Οπότε, αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείς να κάνεις και αποφορολόγηση, έτσι πολύ εύκολα κατεβάζεις το 12GB/256GB Nothing Phone (2) στα περίπου 260 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.