Η Nothing έχει ξεκινήσει τα teasers για το Phone (2) εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του smartphone, στις 11 Ιουλίου, η εταιρεία τα δίνει όλα. Αφού έδωσε το “OK” σε αρκετά μέσα στα οποία έχει στείλει το τηλέφωνο να δημοσιεύσουν δείγμα του συστήματος καμερών και της selfie. Ο γνωστός YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει πλήρως το επερχόμενο έξυπνο τηλέφωνο.

Παράλληλα, η ίδια η εταιρεία δημοσίευσε στο Twitter μία προωθητική εικόνα που “αποκαλύπτει” τα δύο χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμο το Phone (2). Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε πρώτη φορά καθαρά τον σχεδιασμό της πλάτης.

Τι και αν η εταιρεία δημοσίευσε μία μόνο εικόνα, αυτό είναι Nothing μπροστά στο leak του Evan Blass. Ο γνωστός leaker κοινοποίησε αρκετές εικόνες που δείχνουν το Nothing Phone (2) από κάθε πλευρά και στα δύο χρώματα. Το προφίλ του είναι ιδιωτικό, αλλά δημοσιεύσουμε τις εικόνες για τα μάτια σας και μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.