Ένας τύπος το τερμάτισε στο Λονδίνο, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών. Έβγαλε για βόλτα τον robodog του, φορώντας τα Apple Vision Pro, τραβώντας τα βλέμματα όλων. Την βόλτα αποθανάτισαν δεκάδες περαστικοί και φυσικά το υλικό κατέληξε στο διαδίκτυο.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει δεκάδες βίντεο με την χρήση του Vision Pro σε εξωτερικούς χώρους, με όσους το φορούν να κάνουν σαν μαέστρους της λυρικής, όταν το χρησιμοποιούν. Η αλήθεια είναι πως η χρήση σε εξωτερικούς χώρους κάνει τον χρήστη να μοιάζει αστείος. Δεν ξέρω αν έχουμε γίνει boomers, αλλά η όλη φάση έχει ξεφύγει και αρχίζει να γίνεται κάπως γελοία.

Οι Simpsons προέβλεψαν το Apple Vision Pro πριν 8 χρόνια;

Στο εν λόγω περιστατικό, ο Λονδρέζος έβγαλε βόλτα το ρομποτικό σκυλί του, φορώντας τα Vision Pro. Ο σκοπός του ήταν φυσικά να τραβήξει τα βλέμματα, καθώς είχε αλληλεπίδραση με το κοινό, σα να είναι σε διαφημιστικό εταιρίας. Με τα βίντεο και τις φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν ήταν λίγοι που τον έκραζαν. Καθώς η όλη κίνηση ήταν πιο πολύ επίδειξη πλούτου παρά χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα. Άλλωστε το robodog δεν χρειάζεται να βγει βόλτα. Άλλοι πάλι σχολίασαν πως τόσα λεφτά σε τεχνολογία και δε μπόρεσε να αγοράσει ένα κοστούμι που να του κάνει.

Όπως και να έχει, μην γίνετε σαν τον τύπο του βίντεο. Σε εμάς μας φαίνεται σαν τον τύπο που πήρε καινούριο κινητό και κάνει τα πάντα για να το προσέξει ο κόσμος. Είναι λίγο κάπως. Δεν νομίζετε;

Εσάς πως σας φάνηκε; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Το iOS 18 θα είναι φέρει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές με έμπνευση από τον VisionOS

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.