Η σειρά Simpsons είναι από τις μακροβιότερες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης και κατά καιρούς όλοι έχουμε ακούσει πως προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές πέφτουν μέσα, ενώ κάποιες άλλες φορές τα επεισόδια έχουν παίξει μετά το γεγονός, με επιτηδείους να το παρουσιάζουν σαν προγενέστερο.

Αυτή τη φορά όμως η ημερομηνία του επισοδείου είναι πίσω στο 2016 και παρουσιάζει τον κόσμο να φοράει ένα VR Headset και να κυκλοφορεί στον δρόμο. Κάτι τέτοιο βλέπουμε και σήμερα, με δεκάδες κατόχους του Vision Pro, να έχουν πάρει τους δρόμους και μάλιστα κάποιοι να οδηγούν φορώντας το. Η αλήθεια είναι πως η αναπαράσταση από τους Simpsons είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες και κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πρόβλεψη. Για αυτό έχει ξεσπάσει φρενίτιδα σχετικά με αυτό το επεισόδιο. Είναι όμως πρόβλεψη;

Αυτή τη φορά δεν θα το δώσουμε στους Simpsons, όσο και αν αγαπάμε την σειρά. Το 2015 είχαμε την ανακοίνωση Samsung Gear VR. Την ίδια χρονιά η Google έβγαλε το Google Cardboard, ενώ ήδη υπήρχε το Oculus Rift και το HTC VIVE. Τότε η τεχνολογία αυτή είχε κάνει μεγάλη αίσθηση και ήταν η αρχή για να ακολουθήσουν νέα προϊόντα VR όλα αυτά τα χρόνια, όπως το PlayStation VR.

Αυτό σημαίνει πως οι Simpsons δεν προέβλεψαν το Apple Vision, απλά ακολούθησαν την μόδα εκείνης της εποχής, για μια νέα τεχνολογία. Τίποτα παραπάνω! Άλλωστε έχουν αποδειχθεί ικανότατοι στο να σχολιάζουν την επικαιρότητα.

Samsung Galaxy Ring: Στέλεχος της εταιρίας αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.