Η κύριος μου έφτιαξε το πρώτο lightsaber επιστρέφει και αυτή τη φορά κατασκευάζει το δικό του Cybertruck, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Σε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα, ο James Hobson, από το κανάλι Hacksmith Industries, δημιούργησε το δικό του Cybertruck, στο μισό μέγεθος του αρχικού, με πολλά από τα χαρακτηριστικά της Tesla. Αυτή είναι το καλύτερο παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μόνος του.

Η ολοκλήρωση του project χρειάστηκε μόλις δύο μήνες και είναι άκρως εντυπωσιακό πως μπόρεσαν να το κάνουν αυτοοδηγούμενο και τηλεκατευθυνόμενο. Το λογισμικό οδήγησης είναι δημιουργία του Hobson και την ομάδας του και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το σύστημα οδήγησης δοκιμάστηκε αρχικά σε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο. Αυτό το στάδιο ήταν ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι πλήρως συμβατό με το όχημά τους. Όταν έμειναν ικανοποιημένοι από το λογισμικό, το ενσωμάτωσαν στο αντίγραφο του Cybertruck, σημειώνοντας ένα σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη του εγχειρήματος.

Όμως ο δρόμος για το τελικό όχημα δεν ήταν εύκολος. Η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ενώ το όχημα λίγο έλειψε να πέσει σε γκρεμό. Η αλήθεια είναι πως η πολυπλοκότητα ενός τέτοιου έργου είναι τεράστια, κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο ήταν για μια μικρή ομάδα ανθρώπων να κατασκευάσουν ένα τέτοιο όχημα σε μόλις δύο μήνες.

Τύπος έφτιαξε lightsaber και κόβει τα πάντα! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο από την ανάπτυξη του αυτοκινήτου παρακάτω και να εντυπωσιαστείτε από το τι κατάφεραν να κάνουν ένα μάτσο άνθρωποι όταν συνεργάζονται, χωρίς να είναι μια τεράστια βιομηχανία και χωρίς τα ίδια χρήματα.

Μάλιστα, η ομάδα το έκανε και τρομερά ανθεκτικό. Μπορεί να μην αντέχει σφαίρες, όμως άντεξε χτυπήματα από τόξο, χωρίς να μείνει κανένα σημάδι. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχει και το Cybertruck, που αντέχει εύκολα χτυπήματα από σφαίρες 9mm.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.