Ο Elon Musk πήρε το Twitter, του έχει βάλει “εκρηκτικά” στα θεμέλια, και κάθε τόσο πατάει το κουμπί και σκάει από ένα πακέτο. Μετά από όσα έχει κάνει και το χαμό που δημιούργησε με το Twitter Blue, ο Musk ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο σύστημα επαλήθευσης.

Το νέο Twitter Blue δεν άρεσε στο κοινό και το μοντέλο επαλήθευσης προκαλούσε χάος. Σε χρόνο ρεκόρ ο Elon Musk το απέσυρε και έβαλε τους υπαλλήλους του να δουλεύουν πυρετωδώς σε ένα άλλο μοντέλο. Ο Musk αποκάλυψε ότι το νέο μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη Παρασκευή.

Με το νέο μοντέλο επαλήθευσης το Twitter θα χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά τικ και όχι ένα. Το χρυσό θα το έχουν οι επίσημοι λογαριασμοί των εταιρειών, ενώ το γκρι θα το έχουν κυβερνητικοί λογαριασμοί. Τέλος, το μπλε θα το παίρνουν ανεξάρτητα πρόσωπα και άλλου είδους λογαριασμοί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Το φετινό Μπλάκ Φράϊντεϊ, ο Κωτσόβολος σε κάνει μάγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.