Τα fitness tracker της Xiaomi ξεχώριζαν εδώ και καιρό για τις τιμές τους, αλλά η εταιρεία έχει ανεβάσει τον πήχη τα τελευταία χρόνια με τη σειρά Pro. Ανακοίνωσε το Xiaomi Smart Band 8 Pro, ή Band 8 Pro, που αποτελεί τον διάδοχο του 7 Pro, τον Αύγουστο, και τώρα ετοιμάζεται να το λανσάρει παγκοσμίως.

Το νέο fitness tracker έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, αν και διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη OLED, 1.74 ίντσες έναντι 1.64 ίντσες. Επίσης, εξακολουθεί να διαθέτει πλαίσιο με μεταλλική επίστρωση, πιστοποίηση 5ATM, και λουράκια που αφαιρούνται εύκολα.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Launch

Ωστόσο, η Xiaomi έχει προσθέσει το Smart Band 8 Pro κάποια νέα χαρακτηριστικά, για να αξιοποιήσει τη μεγαλύτερη οθόνη. Για παράδειγμα, υπάρχει μια σεβαστή ποικιλία από widgets, όπως ένα για την παρακολούθηση μετρήσεων, ένα άλλο για τις πληρωμές, και ένα για την αναπαραγωγή πολυμέσων. Επιπλέον, έχει βελτιωθεί το UI και έχουν προστεθεί νέα watch faces.

Το Smart Band 8 Pro έχει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία, από τα 235mAh ή εταιρεία ανέβασε τη χωρητικότητα στα 289mAh. Η κατασκευάστρια ισχυρίζεται ότι το νέο fitness tracker έχει αυτονομία έως και 14 ημέρες, αν και μειόνεται στις 6 ημέρες αν είναι ενεργή η always-on display.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Launch

Φυσικά είναι διαθέσιμες όλες οι πλέον κλασικές λειτουργίες, όπως παρακολούθηση ύπνου, άγχους, οξυγόνου στο αίμα, και καρδιακού ρυθμού, καθώς και η` καταγραφή 150+ αθλητικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, το fitness tracker έχει ενσωματωμένο GPS, προβάλη τη δραστηριότητα στον χάρτη, προσφέρει οδηγίες προθέρμανσης, και πολλά άλλα.

Το Xiaomi Smart Band 8 Pro είναι διαθέσιμο στην Κίνα CNY 399 (~50€), ενώ το μοντέλο με δερμάτινο λουράκι θα κοστίζει CNY 449 (~57€). Ο προκάτοχος του χρειάστηκε τέσσερις μήνες μέχρι να κάνει ντεμπούτο στις παγκόσμιες αγορές και από ό,τι φαίνεται το Band 8 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση, μάλιστα έχει υπερβεί αυτό το χρονικό διάστημα. Όπως και να έχει, στην Ευρώπη θα κοστίζει 89 ευρώ, αν και με σχετικές προσφορές θα το βρίσκεις και στα 69 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.