Το Xiaomi Smart Band 8 είναι το τελευταίας γενιάς fitness tracker της εταιρείας. Παρουσιάστηκε τον Απρίλιο, και παρόλο του ότι έχουν περάσει 4 μήνες, το wearable δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη παγκοσμίως. Βέβαια, έχει πουλήσει ήδη πάνω από 1.1 εκατομμύρια κομμάτια.

Πριν κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της, η συσκευή λαμβάνει ένα νέο firmware update που προσθέτει αρκετές νέες λειτουργίες. Η τελευταία ενημέρωση έχει αριθμό έκδοσης 1.3.176 και όπως αναφέρει το changelog φέρνει στο fitness tracker τη λειτουργία “Smart Do Not Disturb”.

Επιπλέον, προσθέτει δύο νέα watch faces, το Sui Sui Pin An και το Fist Challenge, και ένα widget για την τιμή ζωτικότητας. Επίσης, το Xiaomi Smart Band 8 αποκτά λειτουργία ανατροφοδότησης κατά τη χρήση του NFC.

Η ενημέρωση έρχεται επίσης με έναν νέο αλγόριθμο κίνησης Frisbee και προσθέτει ανατροφοδότηση δόνησης. Τέλος, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα αρχεία του fitness tracker τους από τη συνοδευτική εφαρμογή.

Εκτός από τα προαναφερθέντα νέα χαρακτηριστικά, το νέο firmware update βελτιστοποιεί τη σταθερότητα της σύνδεσης στο iOS και διορθώνει άλλα γνωστά προβλήματα του Xiaomi Smart Band 8.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.