Σε χθεσινή ομιλία του κ. Τσαμάζ στην οποία βρεθήκαμε και εμείς σαν techmaniacs.gr στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου Μουσείου του Ομίλου μίλησε για τους προβληματισμούς του στις τηλεπικοινωνίες και τη μόνη αλλαγή που θα συμβεί στα συμβόλαια της Cosmote.

Ο ίδιος μίλησε για μια επιτακτική ανάγκη οι πολιτικοί να δουν άμεσα τι έρχεται στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, αναφερόμενος στο παράδειγμα της Ανατολικής Ασίας η οποία επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς και μεγάλες επενδύσεις.

Τόνισε πως αν η Ευρώπη παραμείνει με τις μικρές εταιρείες τηλεπικοινωνιών κατακερματισμένη και τις υπερβολικές νομοθετικές ρυθμίσεις, το μέλλον της θα είναι ιδιαίτερα προβληματικό.

Μόλις ανακαλύφθηκε ένας νέος τρόπος να μετράμε! (και είναι πολύ σημαντικός)

Δεν αποκάλυψε που θα εργαστεί στη συνέχεια, θα τον διαδεχθεί ο κ. Νεμπής, ωστόσο σχετικά με τα τιμολόγια ανέφερε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αυξήσεων τα επόμενα δυο με τρια χρόνια. Η μόνη αλλαγή είναι η ρήτρα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής μια κίνηση που την έχουν υιοθετήσει και οι ανταγωνιστές.

Τέλος, επισήμανε πως η απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τις τιμαριθμικές αναπροσαρμογές ήταν πολύ άδικη και δημιούργησε μεγάλα προβλήματα.

Cosmote TV με κόστος ακόμη και 4 ευρώ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τον Π καβάλα είσαστε. Τρώτε τον αφρό της χώρας όλα τσάμπα τα πήρατε μιλάτε κιόλας. Τώρα με τις εξτρασιμ που κόψατε να δείτε πόσοι θα πάνε νόβα και ας είναι χειρότερη σε πολλά σημεία.

  2. σας ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ καθε συμβολαιο και πιο ακριβα το ιντερνετ σερνετε και το πληρωνουμε χρυσαφι καθε νοικοκυριο σας δινει800 εως 1600ευρω τον χρονο θα σας κοψουμε ΟΛΟΙ που μιλατε με θρασος χιλιων πιθηκων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.