Εμφανίστηκε νέα αναφορά, η οποία υποδεικνύει ένα πιο λεπτό Samsung Galaxy Z Fold 6. Σύμφωνα με τον Chun Bhai στο X, το Galaxy Z Fold 6 θα είναι πολύ πιο λεπτό και ελαφρύ. Για την ακρίβεια θα είναι 11 χιλιοστά όταν διπλωθεί.

Αυτό φέρεται να επιτυγχάνεται με τη χρήση τιτανίου στην κατασκευή του foldable smartphone, αν και η ίδια εφαρμογή δεν απέδωσε καμία ουσιαστική μείωση βάρους στο Galaxy S24 Ultra, συγκριτικά με τον προκάτοχο του.

Η αναφορά συνεχίζει λέγοντας ότι το Samsung Galaxy Z Fold 6 δεν θα έχει υποδοχή για S Pen, θα είναι φαρδύτερο και θα έχει άκρες παρόμοιες με του Galaxy S24 Ultra.

Θα υπάρχουν τρεις κάμερες στο module, οι οποίες σύμφωνα με τον Yogesh Brar θα είναι οι ίδιες με του Z Fold 5, 50MP wide, 10MP zoom και 12MP ultrawide. ίδιος λέει ότι η εξωτερική οθόνη θα επεκταθεί στις 6.4 ίντσες και θα έχει αναλογία 20:9.

Τέλος, το Samsung Galaxy Z Fold 6 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, θα χρησιμοποιεί το chip Snapdragon 8 Gen 3, θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία 4.600mAh και βελτιωμένη under-display κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.