Μπορεί το Samsung Galaxy Z Fold 6 να ανακοινωθεί τον Ιούλιο, όμως οι διαρροές και οι πληροφορίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν και η συσκευή δεν αναμένεται να είναι ριζικά αναβαθμισμένη σε σχέση με το Galaxy Z Fold 5, θα έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα το κάνουν αισθητά ξεχωριστό σύμφωνα με νέα διαρροή.

Ο Tipster @chunvn8888 δημοσίευσε όλα όσα του είπαν οι πηγές του για το Galaxy Z Fold 6 στο X (Twitter). Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα έχουμε θέση για πενάκι στην συσκευή, καθώς η συσκευή θα είναι αρκετά πιο λεπτή σε σχέση με τους προκάτοχούς του. Συγκεκριμένα θα έχει πάχος 11mm, όταν θα είναι διπλωμένο, που είναι αρκετά λεπτότερο από τα 13.4mm του Z Fold 5.

Z Fold 6

Οι πληροφορίες το θέλουν και ελαφρύτερο από το Z Fold 5, ενώ θα έχει μεγαλύτερη κατά 200mAh μπαταρία, φτάνοντας τις 4600mAh.

Οι φήμες το θέλουν πιο πλατύ από τους προκάτοχούς του, κάτι που πραγματικά το θέλαμε. Πλέον η αναλογία της εξωτερικής οθόνης θα είναι 20:9, όπως δηλαδή και σε ένα κανονικό smartphone. Η εσωτερική οθόνη θα έχει αναλογία 1.08:1, κάτι που θα την κάνει σχεδόν τετράγωνη. Η εξωτερική οθόνη αναμένεται να είναι στις 6.2 με 6.4 ίντσες.

Z Fold 6

Παράλληλα θα έχουμε τι πιο απότομες γωνίες του Galaxy S24 Ultra, αντί για τις πιο στρογγυλεμένες του Z Fold 5. Μεγάλη αλλαγή θα έχουμε και στα υλικά κατασκευής, αφού θα δούμε και στο Galaxy Z Fold 6 χρήση τιτανίου για το πλαίσιο.

Οι πληροφορίες θέλουν οι κάμερες να παραμένουν ίδιες, όμως θα έχουμε βελτιώσεις στο software, ενώ θα έρθει και το Galaxy AI. Βελτίωση θα έχει η εσωτερική κάμερα, που βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Z Fold 6

Η συσκευή θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, που είναι λίγο πιο υπερχρονισμένος.

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, οι Samsung ετοιμάζεται να λύσει το μεγαλύτερο παράπονο των χρηστών, που δεν είναι άλλο από την μακρόστενη εξωτερική οθόνη. Οι παλαιότερες οθόνες δεν ήταν ιδιαίτερα βολικές, τόσο στην εμφάνιση περιεχομένου, όσο και στην χρήση. Αν τις αλλάξει η Samsung, τότε μάλλον δεν θα έχει ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.