Η σειρά των Android One smartphones της κινέζικης εταιρείας αντιμετωπίζει την κατάρα των updates από το πρώτο κιόλας μοντέλο. Κανένα μοντέλο δεν έχει αναβαθμιστεί με την πρώτη σε μεγάλη έκδοση Android χωρίς προβλήματα. Την ίδια τύχει είχε και το Xiaomi Mi A3, που παίζει να είναι το τελευταίο Android One smartphone της κατασκευάστριας.

Μέχρι να στρώσουν τα πράγματα με το Android 10 η εταιρεία ξεκίνησε τη διανομή τέσσερις φορές. Στο Android 11 απέτυχαν ήδη οι δύο πρώτες και στη δεύτερη προσπάθεια τα τηλέφωνα γίνονταν brick. Τώρα, ξεκίνησε η τρίτη διανομή και ελπίζουμε να μην οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα από ότι λύνει.

Ο αριθμός του build είναι V12.0.4.0.RFQMIXM, έχει μέγεθος 329MB, και εκτός από τα security patch Ιανουαρίου 2021 προσθέτει στα Xiaomi Mi A3 τον Screen Recorder του Android 11. Η διανομή έχει ξεκινήσει και το πότε θα αναβαθμιστεί το τηλέφωνο σου εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως η χώρα προέλευσης, από που το αγόρασες, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτά που διαβάζω κάθε φορά για τα updates πολύ μεγάλο παραμύθι.
  Έχω Α3 αρκετό καιρό και ποτέ δεν είχα θέμα με τις όποιες αναβαθμίσεις.

  • Πλάκα κάνεις το τηλέφωνο είναι νεκρό από τις 31 Δεκεμβρίου κ ακόμα περιμένουμε να το φτιάξουν στο Mi store στην Ιταλία

 2. Κάτοχος Mi A3. Πήρα την αναβάθμιση στις 20 Ιανουαρίου,δεν έχω απολύτως κανένα θέμα μέχρι στιγμής

  • Η αναβαθμίσεις πάντα δημιουργούν θέματα με την μπαταρία…
   Η απόδοση τους πέφτει ίσως και 70% κάτω σε σχέση με την προ αναβάθμισης σε αυτονομία

 3. Προσωπικά θα ήθελα να ρωτήσω εάν το XIAOMI MIA1, θα λάβει νεώτερη αναβάθμιση ;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 4. Καλησπέρα.Εγινε η αναβάθμιση σήμερα στο κινητό μου και πλέον δεν μπορώ να κάνω sreanshot με το πλαϊνό δεξιό κουμπί. Επίσης έχουν κοπεί κάποια γράμματα από τις εφαρμογές που υπάρχουν στην αρχική οθόνη.Π.χ την λέξη Αριθμομηχανή της έκοψε γράμματα.Αυτα που έχω δει έως τώρα.Αντιμετωπιζει κάποιος-Καποια ίδια θέματα;

  • Φίλε έχω την συσκευή όντως για το σκριν σοτ πριν πατουσες συνεχόμενα το power button, και σου είχε τις εξής επιλογές: επανεκκίνηση απενεργοποίηση και σκριν σοτ.
   Τώρα για να βγάλεις σκριν σοτ θέλει να πιέσεις ταυτόχρονα το volume down και το power button.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.