Η Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζει τρία foldable smartphones για το 2022. Πρόκειται για το κλασικό bookstyle Samsung Galaxy Z Fold 4, το clamshell Galaxy Z Flip 4, και μία μυστηριώδη συσκευή.

Το Galaxy Club εντόπισε τρία κωδικά ονόματα που αντιστοιχούν σε αναδιπλούμενες συσκευές, τα B4, Q4 και N4. Το B4 είναι το Galaxy Z Flip 4 και το Q4 είναι το Galaxy Z Fold 4.

Θεωρούμε δεδομένο ότι αυτά τα δύο κωδικά ονόματα ανήκουν στα εν λόγω foldable smartphones, διότι οι προκάτοχοι τους έχουν κωδικά ονόματα B3 και Q3, αντίστοιχα.

Ωστόσο, N4 είναι ένα κωδικό όνομα που βλέπουμε πρώτη φορά, ανήκει σε αναδιπλούμενη συσκευή, και με δεδομένο ότι υπάρχει ο αριθμός 4, πρόκειται για foldable τέταρτης γενιάς.

Ποιο είναι λοιπόν αυτό το τηλέφωνο; Πρόσφατα, είδαμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει ένα Samsung foldable smartphone που μόνο το πάνω αριστερό τμήμα του μπορούσε να διπλωθεί.

Επίσης, είχαμε δει ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Samsung που αφορούσε ένα foldable smartphone με rollable οθόνη, αρκετά λεπτό σώμα, και under-display κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.