Η τελευταία πατέντα της Samsung είναι από τις πιο περίεργες που έχουμε δει. Το LetsGoDigital και ο Concept Creator δημιούργησαν renders από το πιο πρόσφατο smartphone της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας σε σχήμα L.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στο WIPO δείχνει ένα τηλέφωνο που διαθέτει μία αναδιπλούμενη οθόνη που ανοίγει προς τα πλάγια και το επιπλέον τμήμα της οθόνης τυλίγεται προς το πίσω μέρος της συσκευής όταν βρίσκεται στην “κλειστή” θέση.

Η δευτερεύουσα οθόνη του LG Wing χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει μερικές φορές δευτερεύουσες εφαρμογές σε μικρότερο παράθυρο ή για να εμφανίσει πρόσθετες πληροφορίες κατά την αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού ή την παρακολούθηση βίντεο.

Αυτή η ακυκλοφόρητη συσκευή Samsung θα μπορούσε να παρουσιάζει αντίστοιχη λειτουργικότητα στο επιπλέον τμήμα της οθόνης ή τη βοηθητική οθόνη, όπως θα μπορούσαμε να την αποκαλούμε.

Samsung L smartphone panent

Εφόσον η οθόνη διπλώνει προς τα πίσω, αυτό το τμήμα της θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως viewfinder για τις πίσω κάμερες που σύμφωνα με την πατέντα θα είναι τρεις με LED flash.

Άλλες λεπτομέρειες που αναφέρονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνουν μια μπαταρία δύο τμημάτων και ότι η αναδιπλούμενη οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από το UTG (Ultra Thin Glass) της Samsung.

Μία από τις προκλήσεις με ένα σχέδιο όπως αυτό θα ήταν η ενσωμάτωση ενός πτυσσόμενου μεντεσέ στο εσωτερικό της συσκευής, με την οθόνη να τυλίγεται γύρω από αυτήν.

Η Samsung δεν έχει ξαναφτιάξει μεντεσέ που αναδιπλώνεται προς τα έξω. Επιπλέον, ο μεντεσές θα πρέπει να καταλαμβάνει χώρο στο εσωτερικό, οπότε ίσως αυτός είναι ο λόγος της διπλής μπαταρίας.

Οι εταιρείες τεχνολογίας συχνά υποβάλλουν πατέντες για συσκευές που δεν βγαίνουν ποτέ στην παραγωγή. Το αν η Samsung θα κυκλοφορούσε ποτέ ένα smartphone σχήματος L θα παραμείνει άγνωστο μέχρι τα πρώτα leaks.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.