Στην Ελλάδα μάθαμε τι είναι η Black Friday όταν η “””γιορτή””” αυτή εκφυλίστηκε ακόμα και στις ΗΠΑ. Με τις προσφορές να κρατάνε μέρες ή εβδομάδες, τα καταστήματα δεν μπορούν να κάνουν πραγματικά δυνατές εκπτώσεις. Όπως και να έχει, εμείς ψάχναμε και συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τις καλύτερες προσφορές, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Black Friday, αλλά και όλον τον χρόνο.

Ευτυχώς, μετά τη Black Friday έρχεται η Cyber Monday και μόλις που αρχίσαμε να μαθαίνουμε τι είναι στην Ελλάδα. Πάλι αργήσαμε, καθώς ήδη στο εξωτερικό δεν είναι μία ημέρα δυνατών προσφορών, αλλά ένα τριήμερο ή και μία εβδομάδα – Cyber Week. Χάρη στην Cyber Monday / Week, μπορούμε να αποκτήσουμε μερικά τεχνολογικά προϊόντα σε τιμές που, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν ξανάγιναν. Όπως, το iPhone 14 με 512GB αποθηκευτικό χώρο με 30% έκπτωση.

Η προσφορά έρχεται από τη Vodafone, η οποία δίνει το iPhone 14 των 512GB από τα 1.269 ευρώ, στα 899 ευρώ. Στο Skroutz το βρίσκεις στα 1.219 ευρώ, στο Best Price στα 1.069 ευρώ, και στο Shopflix στα 1.220 ευρώ. Οπότε, μιλάμε για τρελή ευκαιρία, αυτήν τη στιγμή. Γενικά, έχει προσφορές και σε άλλα iPhone, αλλά αυτή είναι η πιο δυνατή. Ίσως αξίζει και το iPhone 11 των 64GB στα 399 ευρώ από 529 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.