Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple στοχεύει το iPhone 15 Pro Max να αντιπροσωπεύει περίπου το 35-40% των αρχικών αποστολών της επερχόμενης σειράς smartphones της. Αυτό θα έδινε στο ακριβότερο μοντέλο της Apple το υψηλότερο μερίδιο μεταξύ των τεσσάρων μοντέλων της σειράς, με την εταιρεία να σχεδιάζει οι αποστολές του Pro Max να είναι 10-20% υψηλότερες από ό,τι του iPhone 14 Pro Max.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα ωθήσουν τους χρήστες προς το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να είναι η περισκοπική κάμερα, η οποία θα επιτρέπει υψηλότερο οπτικό ζουμ 5x-6x σε σύγκριση με το οπτικό ζουμ 3x που διαθέτουν τα σημερινά μοντέλα. Η νέα κάμερα με τον περισκοπικό φακό θα είναι αποκλειστική για το μοντέλο Pro Max φέτος, προτού επεκταθεί στο μικρότερο iPhone 16 Pro το επόμενο έτος.

Η σταδιακή εξάπλωση στη σειρά Pro θα επιτρέψει στην Apple και στον αποκλειστικό της προμηθευτή των φακών περισκοπίου, την Largan, να ξεκινήσουν με την παραγωγή 15-20 εκατομμυρίων μονάδων iPhone εξοπλισμένων με το εξάρτημα φέτος, προτού αυξηθεί κατά 70-80% σε περίπου 30 εκατομμύρια το επόμενο έτος.

Ο Kuo σημειώνει ότι ο περισκοπικός φακός κοστίζει περίπου τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερο από έναν παραδοσιακό φακό υψηλής τεχνολογίας, πράγμα που σημαίνει ότι η Largan θα επωφεληθεί σημαντικά από τη συνεργασία της με την Apple για την παροχή του εξαρτήματος. Ο νέος φακός για το iPhone 15 Pro Max και άλλες βελτιώσεις θα μπορούσαν να δουν την Apple να αυξάνει το κόστος των μοντέλων Pro κατά τουλάχιστον 100 δολάρια σε σύγκριση με την τρέχουσα σειρά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.