Τα iPhone 15 πρόκειται να κάνουν ντεμπούτο σε λίγες εβδομάδες, στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Γενικά, η Apple κυκλοφορεί τις νέες συσκευές στην αγορά περίπου δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση τους. Ωστόσο, αν έχετε βάλει στο μάτι το iPhone 15 Pro Max, ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη περισσότερη υπομονή.

Οι πιο πρόσφατες φήμες δείχνουν ότι το 15 Pro Max θα μπορούσε να καθυστερήσει λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony, ο προμηθευτής των εξαρτημάτων της κάμερας, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να παράγει τον αισθητήρα εικόνας που απαιτείται για το 15 Pro Max εγκαίρως, ώστε να τον στείλει μαζί με εκείνους των άλλων μοντέλων.

Το iPhone 15 Pro Max θα μπορούσε να βγει στην αγορά με 3 έως 4 εβδομάδες καθυστέρηση. Βέβαια, άλλη αναφορά έλεγε ότι όχι μόνο αυτό το μοντέλο, αλλά ολόκληρη η σειρά θα μπορούσε να αργήσει να κυκλοφορήσει, με τα smartphone να είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο και μετά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.