Η Samsung κάνει tease τις δυνατότητες των Galaxy S24 με μερικά βίντεο. Τα βίντεο δείχνουν τη φράση “Zoom with Galaxy AI is coming” και προσφέρουν κάποιες ενδείξεις ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα μπορούσε να φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά στις κάμερες των flagship της, με την AI.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Samsung ποντάρει πολλά στην AI και προσπαθεί να δημιουργήσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό στο κοινό. Η πλειονότητα των teaser, ή των leaks, αναφέρονται στην AI, είτε πρόκειται για υπαινιγμούς σχετικά με τη χρήση του Bard της Google, είτε για την επίδειξη κάποιων τρελών κόλπων της κάμερας, όπως αυτά που δείχνουν τα τελευταία teaser βίντεο.

Τα βίντεο βρίσκονται στη σελίδα κρατήσεων της Samsung για τη σειρά Galaxy S24. Σε αυτή τη σελίδα, κάθε βίντεο φέρει τη φράση “Zoom with Galaxy AI is coming”. Το πρώτο παρουσιάζει τους φακούς του S24 Ultra, κατά πάσα πιθανότητα. Σε κάθε φακό υπάρχει ένα διαφορετικό επίπεδο ζουμ σε ένα αερόστατο. Αρκετά απλό.

Όμως, εκεί που το πράγμα γίνεται λίγο περιέργο είναι στο δεύτερο βίντεο. Αντί να επιδεικνύει κάποιο εντυπωσιακό ζουμ, όπως 30x ή 50x, το βίντεο επικεντρώνεται σε μια γυναίκα σε ένα πολυσύχναστο πανηγύρι. Με ένα τσίμπημα των δαχτύλων της, σαν να κάνει ζουμ σε μια οθόνη, μεγεθύνει ένα λούτρινο αρκουδάκι στα χέρια κάποιου. Το τρίτο βίντεο ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό, αλλά με παγωτό.

Αν είδατε το πρώτο βίντεο, και μόνο αυτό το βίντεο, λογικά θα σκεφτόσασταν ότι το Samsung Galaxy S24 Ultra, και άλλες νέες συσκευές, θα μπορούσαν να κάνουν απίστευτο ζουμ, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας.

Προηγούμενα teasers από τη Samsung θα το επιβεβαίωναν αυτό, συγκεκριμένα η ανακοίνωση που έγινε τον Οκτώβριο ότι ένα νέο χαρακτηριστικό με τον Snapdragon 8 Gen 3 θα επέτρεπε την παρακολούθηση στόχου με βάση την AI κατά το ζουμ, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτό που στην πραγματικότητα φαίνεται να κάνει tease η εταιρεία είναι ένας τρόπος για τους χρήστες να μεγεθύνουν αντικείμενα σε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες AI zoom των Galaxy S24.

Θα μπορούσατε να ισχυριστείτε ότι η μεγέθυνση είναι μια ενέργεια που γίνεται κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Οπότε η Samsung θα μπορούσε να φέρει μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να μεγεθύνετε τα αντικείμενα στο σκόπευτρο ενώ τραβάτε μια φωτογραφία.

Από την άλλη πλευρά, αυτό θα μπορούσε να είναι προϊόν της χρήσης κάποιας έκδοσης του Magic Editor for Galaxy, που αρχικά είδαμε στα Google Pixel. Φυσικά, δεν ξέρουμε πώς η Samsung θα υλοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά γι’ αυτό το λόγο το teaser είναι teaser, γιατί απλά σου δίνει μία γεύση.

Ο σκοπός αυτών των βίντεο είναι να προκαλέσουν λίγο ενθουσιασμό πριν από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα teasers και leaks της τελευταίας στιγμής, καθώς και για τη ζωντανή κάλυψη του Unpacked event από εμάς, εδώ στο Techmaniacs.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.