Λίγο πριν την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S24 Series, στις 17 Ιανουαρίου, έρχεται το GSMArena με το αποκλειστικό του για να μας δείχνει φωτογραφίες από τα μέρη των συσκευών, από κάποια κέντρα επισκευών. Έτσι, το επισκευαστικό κέντρο της Σλοβενίας, μπόρεσε να στείλει φωτογραφίες υψηλές ποιότητας, από αρκετά εξαρτήματα του Galaxy S24.

Τα εξαρτήματα δεν αποκαλύπτουν πολλά, όμως βλέπουμε τα κυκλώματα της USB-C, την καλωδιοταινία για την οθόνη και τα καλώδια για την ένταση του ήχου και το πλήκτρο εκκίνησης.

Μπορεί οι φωτογραφίες να μην αποκαλύπτουν πολλά, όμως οι τελευταίες διαρροές δίνουν και παίρνουν, ενώ το techmaniacs έχει δημοσιεύσει εδώ και μήνες τις αποκλειστικές του πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση των συσκευών, επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο.

Εμείς έχουμε πει πως θα έχουμε τηλεφακούς στις κάμερες 5Χ και 10Χ, ενώ η βασική κάμερα θα έχει αισθητήρα στα 200MP. Φυσικά μπορείτε να βρείτε το αποκλειστικό μας με όλες τις πληροφορίες στο link παρακάτω.

[Αποκλειστικό] Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra και τα χαρακτηριστικά του

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.