Μια νέα αναφορά από την Κίνα εμφανίστηκε για να αποκαλύψει μερικά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Xiaomi 12 Ultra. Έχουμε ήδη μια καλή ιδέα για το πώς θα μοιάζει το τηλέφωνο, επομένως η τελευταία φήμη είναι εδώ για να συμπληρώσει τα κενά όσον αφορά τα υλικά και τα χρώματα.

Ενώ το Mi 11 Ultra διέθετε μόνο μία κεραμική έκδοση, η εταιρεία θέλει να δώσει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές με τον διάδοχο του. Υποτίθεται ότι το 12 Ultra θα κυκλοφορήσει σε τρεις παραλλαγές, μία με γυαλί, μία με κεραμική πλάτη, και μία με vegan δέρμα.

Η πρώτη επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε πολλές χρωματικές επιλογές, η κεραμική έκδοση θα κυκλοφορήσει μόνο σε ασπρόμαυρη εκδοχή, ενώ τα χρώματα των μοντέλων με το vegan δέρμα παραμένουν άγνωστα. Προφανώς, τα πιο οικονομικά Xiaomi 12 Ultra θα είναι αυτά με το γυαλί και τα πιο ακριβά αυτά με την κεραμική πλάτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.