Το Xiaomi 12 Pro είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, αλλά περιμένουμε ένα ακόμα πιο ισχυρό μοντέλο, το Xiaomi 12 Ultra. Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι το τηλέφωνο ίσως κυκλοφορούσε μετά το καλοκαίρι, μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους – αλλά αυτό δεν έβγαζε ιδιαίτερο νόημα.

Νεότερη αναφορά αποκαλύπτει κάτι που πιο ορθό. Σύμφωνα με την πηγή, το 12 Ultra θα κυκλοφορήσει σχετικά σύντομα. Συγκεκριμένα το flagship smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Μάιο και στη συνέχεια θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερες αγορές.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Xiaomi 12 Ultra θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 1+, τον οποίο δεν έχει ανακοινώσει ακόμη η Qualcomm, οθόνη QHD OLED 120Hz, μπαταρία 4.900mAh με γρήγορη φόρτιση 120W, και σύστημα κάμερας από τη Leica.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.