Η Nothing παρουσίασε και κυκλοφόρησε τα Ear (1) πριν από έναν και πλέον χρόνο. Τα ακουστικά έχουν ξεχωριστό design, αποδεκτά χαρακτηριστικά, και αρχικά κόστιζαν 99 δολάρια – η τιμή σε ευρώ είναι αντίστοιχη στα 99 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή, τα Ear (1) είχαν πολλά προβλήματα και η εταιρεία προσπάθησε να τα λύσει, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Γι’ αυτό, στις 26 Οκτωβρίου θα αυξήσει την τιμή τους κατά 50% – στα 149 δολάρια ή ευρώ.

Ο λόγος για την αύξηση είναι ότι κοστίζουν πολλά λεφτά στην εταιρεία και επειδή αυτή κάνει λάθη πρέπει να τα πληρώσουν οι καταναλωτές, ή τουλάχιστον αυτό είπε ο Carl Pei – ο περήφανος CEO αυτής της εταιρείας.

Ο Pei τόνισε ότι στην αρχή η Nothing είχε μόλις 3 μηχανικούς που δούλευαν στα Ear (1), μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να αυξήσει τους μηχανικούς στους 185 – γιατί για να αλλάξουν μία λάμπα χρειάζονται 5 και για ένα ζευγάρι ακουστικά χρειάζονται 185…

Στο ίδιο διάστημα, η εταιρεία κυκλοφόρησε 15 firmware update και παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να λύσει όλα τα προβλήματα των Ear (1), δεν το λέμε εμείς, οι κάτοχοι τους το λένε στο Twitter και άλλα μέσα.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η Nothing έκανε ένα τεράστιο άνοιγμα, δεν υπολόγισε σωστά, δεν τα βγάζει πέρα, και προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα από την τσέπη των καταναλωτών. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

Όταν η Nothing κυκλοφόρησε το Phone (1) ανακοίνωσε μία Χ τιμή. Κυριολεκτικά λίγα εικοσιτετράωρα μετά αύξησε στα κρυφά την τιμή του. Το τηλέφωνο δεν υποστήριζε out of the box τα Ear (1) και διαφημίζονταν ψευδώς ότι έχει 1.200nits φωτεινότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.