Η Apple πραγματοποιεί το Wonderlust event και μόλις παρουσίασε το Watch Ultra 2 με το νέο S9 SIP (System in Package). Η CPU του έχει 5.6 δις transistors και η GPU του είναι 30% ταχύτερη, ενώ υπάρχει και μία τετραπύρηνη neural engine. Όλα αυτά μεταφράζονται σε βελτιώσεις όπως η ταχύτερη επεξεργασία των αιτημάτων της Siri στη συσκευή.

Επιπλέον, το Watch Ultra 2 έχει δεύτερης γενιάς ultra wideband chip για πιο ακριβή εντοπισμό, και όχι μόνο. Η οθόνη του ξεπερνά κάθε φαντασία με 3000nits μέγιστη φωτεινότητα – την τριπλή από τα Watch Series 8 και μιάσιμη φορά εκείνη των Watch Series 9 και του αρχικού Watch Ultra. Η αυτονομία του, σύμφωνα με την Apple, φτάνει τις 72 ώρες με το low-power mode.

Apple Watch Ultra 2 Launch

Οι αναβαθμίσεις στο hardware είναι το βασικότερο στοιχείο στο Apple Watch Ultra 2, ενώ η κάσα του είναι κατασκευασμένη από 95% ανακυκλωμένο τιτάνιο. Η εταιρεία έχει μικρύνει τη συσκευασία, όπως και στα Watch Series 9, κάτι που επιτρέπει την ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση, μειώνοντας τις αποστολές οι οποίες μπορούν να περιέχουν περισσότερες συσκευές. Επίσης, το ρολόι και ό,τι σχετικό με αυτό είναι ουδέτερο ως προς τον άνθρακα.

Apple Watch Ultra 2 Launch

Το Watch Ultra 2 θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα. Θα πωλείται στα 799 δολάρια. Τέλος, θα τρέχει το watchOS 10 out of the box, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα για smartwatch της εταιρείας. Το watchOS 10 είναι μια μεγάλη ανανέωση του λειτουργικού συστήματος, με έμφαση στη στοίβα widget που είναι προσβάσιμη με το γύρισμα της ψηφιακής κορώνας και σημαντικά ενημερωμένες εκδόσεις πολλών βασικών εφαρμογών. Το watchOS 10 κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.