Το κανάλι του Pornhub στο YouTube αποκλείστηκε για πολλαπλές παραβιάσεις των Community Guidelines και όχι ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Φαίνεται ότι το κανάλι παραβίασε πολλαπλές φορές την οδηγία που απαγορεύει τη δημοσίευση συνδέσμων προς εξωτερικούς ιστότοπους που φιλοξενούν περιεχόμενο το οποίο δεν επιτρέπεται στην ίδια την πλατφόρμα της Google.

Πριν τον αποκλεισμό του, το επίσημο κανάλι του Pornhub στο YouTube είχε πάνω από 900.000 συνδρομητές. Η εταιρεία πίσω από τον ιστότοπο περιεχομένου για ενήλικες, η MindGeek, αναφέρει ότι ποτέ το κανάλι δεν είχε συνδέσει το περιεχόμενο του με πορνό – σίγουρα – και πως φρόντιζαν πάντα να τηρούν τους κανόνες της πλατφόρμας.

Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι βλέπει την κίνηση του YouTube προς το Pornhub ως μία διάκριση εις βάρος όσων εργάζονται στον κλάδο την ενηλίκων, καθώς οι καλλιτέχνες και οι εργαζόμενοι του σεξ είναι περιθωριοποιημένες ομάδες που βασίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνεργαστούν και να έρθουν σε επαφή με τους θαυμαστές.

Τέλος, η MindGeek τονίζει ότι η επιβολή των πολιτικών του YouTube κατά του Pornhub και όσων εμπλέκονται στη βιομηχανία ενηλίκων είναι τυχαία και αυθαίρετη, ενώ τη χαρακτηρίζει ως επικίνδυνη και επιβλαβή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.