Το YouTube συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και η τελευταία του ενημέρωση επικεντρώνεται στις πρώτες βοήθειες και την περίθαλψη έκτακτης ανάγκης. Η πλατφόρμα απλοποιεί την εύρεση βήμα προς βήμα βίντεο για πρώτες βοήθειες και φροντίδα έκτακτης ανάγκης, παρουσιάζοντας έγκυρο περιεχόμενο από οργανισμούς υγείας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Τα νεοεισαχθέντα πλαίσια με πληροφορίες πρώτων βοηθειών καλύπτουν βασικά θέματα υγείας, όπως ΚΑΡΠΑ, πνιγμός, μέθοδος Χάιμλιχ, αιμορραγία, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, επιληπτική κρίση και υπερβολική δόση οπιοειδών. Αυτά τα πλαίσια παρέχουν στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση σε αξιόπιστες και εφαρμόσιμες πληροφορίες, οι οποίες παρουσιάζονται σε φιλική προς το χρήστη μορφή, εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα των οδηγιών.

YouTube Emergency Health

Σε συνεργασία με το Mass General Brigham και τον Ερυθρό Σταυρό του Μεξικού, το YouTube Health έχει επιμεληθεί το περιεχόμενο για αυτά τα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένων βίντεο για ΚΑΡΠΑ, τη διακοπή της αιμορραγίας και την παροχή βοήθειας σε κάποιον που παίρνει υπερβολική δόση. Τα βίντεο είναι διαθέσιμα τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σχέδια επέκτασης αυτής της λειτουργίας σε περισσότερες χώρες και γλώσσες στο εγγύς μέλλον.

Η Merranda Logan, MD, MPH, Associate Chief Academic Officer στο Mass General Brigham, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επέκταση της εκπαιδευτικής σειράς του YouTube με βίντεο βασικών πρώτων βοηθειών και φροντίδας έκτακτης ανάγκης σε πολλές γλώσσες. Η Ana Robles Quijano, Εθνική Συντονίστρια για τη συγκέντρωση πόρων από τον Ερυθρό Σταυρό του Μεξικού, τόνισε τον στόχο της συνεργασίας να παρέχει ακριβείς τεχνικές και να αποτρέψει τη διάδοση λανθασμένων πρακτικών πρώτων βοηθειών χωρίς τις κατάλληλες ιατρικές γνώσεις.

Από την έναρξή του το 2020, το YouTube Health έχει δεσμευτεί να καταστήσει το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο υγείας παγκοσμίως προσβάσιμο. Η πλατφόρμα έχει εισαγάγει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως ετικέτες υγείας για τον εντοπισμό αδειοδοτημένων ιατρών και πλαίσια πηγών κρίσης για χρήστες που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτή η τελευταία ενημέρωση ευθυγραμμίζεται περαιτέρω με την αποστολή του YouTube Health να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες υγείας στους χρήστες όταν τις χρειάζονται περισσότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.