Η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα foldable smartphone που μπορεί να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 8 Gen 1 Plus, γεγονός που θα το κάνει ενδεχομένως την πιο προηγμένη συσκευή του είδους του. Ο γνωστός leaker Ice Universe, αναφέρθηκε στο Xiaomi MIX Fold 2 και συγκεκριμένα στις διαστάσεις και το βάρος του

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker, το MIX Fold 2 θα είναι το πιο λεπτό και το ελαφρύτερο foldable smartphone που διπλώνει προς τα μέσα – τη στιγμή της κυκλοφορίας του. Η δήλωση του leaker αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται ένα ακόμα λεπτότερο και πιο ελαφρύ αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Στο ίδιο tweet, ο Ice Universe αναφέρει ότι η εξωτερική οθόνη του Xiaomi MIX Fold 2 θα έχει αισθητά βελτιωμένη εξωτερική οθόνη. Επίσης, τονίζει ότι θα έχει καλύτερη αναλογία, με το τηλέφωνο να μην μοιάζει πλέον με τηλεχειριστήριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.