Η Xiaomi μπήκε στην κατηγορία των foldable smartphones με το Mi MIX Fold και τώρα η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τον διάδοχο του, το Xiaomi MIX Fold 2.

Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες και εικασίες σχετικά με το MΙΧ Fold 2, αλλά μια πρόσφατη αναφορά από το XDA μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε για πρώτη φορά το design του.

Ο Kacper Skrzypek, ένα ανώτερο μέλος του XDA, ανακάλυψε εικόνες του Xiaomi MIX Fold 2 στις τελευταίες εκδόσεις MIUI. Οι εικόνες δεν δείχνουν καθαρά το τηλέφωνο, αλλά σχηματικά.

Μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη θέση και το σχήμα του module – τετράγωνο, με στρογγυλεμένες γωνίας, τοποθετημένο πάνω αριστερά, πολύ μικρότερο από το ορθογώνιο module του MIX Fold.

Η εσωτερική οθόνη του Xiaomi MIX Fold 2 μοιάζει να μην έχει κάποιο punch hole, οπότε παίζουν δύο σενάρια, είτε η εταιρεία δεν θα βάλει εσωτερική selfie κάμερα, είτε θα χρησιμοποιήσει under-display κάμερα.

Εξωτερικά, το αναδιπλούμενο δεν έχει κάτι ιδιαίτερα, εκτός από τα ίσα λεπτά περιμετρικά bezels και την κεντρικά τοποθετημένη selfie – στο MIX Fold είναι στην πάνω δεξιά γωνία.

Ο Skrzypek λέει ότι το Xiaomi MIX Fold 2 έχει την κωδική ονομασία “Zizhan” και θα έχει την ίδια οθόνη με το “Umi” – κωδική ονομασία για το Mi 10, άρα περιμένουμε Super AMOLED με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και HDR10+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.