Η Xiaomi κυκλοφορεί ένα από τα καλύτερα καμεροκινητά, τα τελευταία χρόνια. Αναφερόμαστε στο Ultra της βασικής σειράς της. Το Xiaomi 13 Ultra είναι το δεύτερης γενιάς τηλέφωνο της εταιρείας με κάμερα 1 ίντσας. Φήμες λένε ότι το Xiaomi 14 Ultra θα χρησιμοποιεί αισθητήρα ίδιου μεγέθους.

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, το 14 Ultra θα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα Sony LYT900 1 ίντσας. Αυτός ο αισθητήρας είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση του IMX9898 που βρίσκεται στα 13 Ultra, 12S Ultra, και 13 Pro.

Την κύρια κάμερα του Xiaomi 14 Ultra θα συνοδεύουν τρεις αισθητήρες 50MP. Δύο από αυτούς θα είναι 3x και 5x ζουμ, ενώ ο τρίτος θα είναι ultrawide. Η 3x κάμερα θα υποστηρίζει macro like τηλεφακό, όπως και στο 13 Pro.

Επιπλέον, ο leaker αναφέρει ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 3. Στο μπροστινό μέρος, θα έχει curved οθόνη με 2K ανάλυση (quad curved) και κεντρικά τοποθετημένο punch hole.

Η καμπυλότητα της οθόνης και στις τέσσερις πλευρές θα είναι ελάχιστη. Οι κάμερες στο πίσω module του Xiaomi 14 Ultra θα είναι τοποθετημένες με κυκλική διάταξη, όπως και στις δύο τελευταίες γενιές.

Το 14 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, αλλά περιμένουμε πριν από αυτό να κάνουν ντεμπούτο τα μικρότερα αδέρφια του, το 14 Pro και το βασικό μοντέλο της σειράς, τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.