Η Xiaomi λάνσαρε τα 13 series τον Δεκέμβριο, στην Κίνα, ως ορισμένα από τα πρώτα Snapdragon 8 Gen 2 smartphones. Τώρα, κατά τη διάρκεια της MWC 2023, η εταιρεία παρουσιάζει τη σειρά στις παγκόσμιες αγορές, προσθέτοντας ένα ακόμα μοντέλο, το Xiaomi 13 Lite. Επιπλέον, η εταιρεία είπε πολλές λεπτομέρειες για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Xiaomi 13 Pro, και το σύστημα καμερών Leica.

Ζήστε την εμπειρία της φωτογραφίας σε επίπεδο μάστερ με φακούς Leica επαγγελματικού επιπέδου

Ως το πρώτο διεθνές προϊόν που διαθέτει επαγγελματικούς οπτικούς φακούς Leica, το Xiaomi 13 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα επαγγελματικό σύστημα τριπλής κάμερας 50MP που καλύπτει εστιακές αποστάσεις που κυμαίνονται από 14mm (εξαιρετικά ευρεία γωνία), 23mm (ευρεία γωνία) έως 75mm (τηλεφακός).

Η κύρια κάμερα διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα 1″ IMX989 που κληρονόμησε από το Xiaomi 12S Ultra, προσφέροντας μεγάλο δυναμικό εύρος, εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης χαμηλού θορύβου και σύλληψης φωτός, και παράγει ζωντανές εικόνες με καλύτερη αντίθεση και λεπτομέρειες.

Υιοθετώντας την τεχνολογία εσωτερικής εστίασης επιπέδου DSLR, ο νέος τηλεφακός 75mm του smartphone χρησιμοποιεί σχεδιασμό πλωτού φακού για να επιτύχει εστιακό εύρος από 10cm έως το άπειρο – ιδανικό για τη διαμόρφωση εκπληκτικών πορτρέτων και όμορφων κοντινών λήψεων.

Διαθέτοντας τα δύο φωτογραφικά στυλ – Leica Authentic Look και Leica Vibrant Look – το Xiaomi 13 Pro είναι σε θέση να αποτυπώσει τις αληθινές σχέσεις μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών σκηνών για εικόνες αισθητικής Leica. Επιπρόσθετα στην αυθεντική οπτική εμπειρία της Leica, το smartphone διαθέτει επίσης εντελώς νέο UI κάμερας, υδατογράφημα Leica, κλασικό ήχο κλείστρου Leica και φίλτρα Leica.

Στο μέτωπο του λογισμικού, το Xiaomi 13 Pro διαθέτει την ισχυρότερη υπολογιστική φωτογραφική ικανότητα μεταξύ όλων των ναυαρχίδων Xiaomi. Όχι μόνο οι ταχύτητες λήψης φωτογραφιών είναι βελτιωμένες, αλλά το 13 Pro είναι επίσης σε θέση να εστιάζει αυτόματα σε ορισμένα θέματα σε κίνηση με το Xiaomi ProFocus.

Επιπλέον, το Xiaomi 13 Pro προσφέρει στους επαγγελματίες δημιουργούς μεγαλύτερη ελευθερία, υποστηρίζοντας 10-Bit RAW DNG και προφίλ χρωμάτων που δημιουργήθηκαν από την Adobe για την υποστήριξη του Adobe Photoshop και του Adobe Lightroom.

Για την εγγραφή βίντεο, το “Create in Dolby Vision” εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα, έντονη αντίθεση και πλούσιες λεπτομέρειες, μαζί με το HyperOIS και το 4K Ultra Night Video που επιτρέπουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, μέρα και νύχτα.

Εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις ναυαρχίδας από τον πιο πρόσφατο Snapdragon 8 Gen 2

Τo Xiaomi 13 Pro διαθέτei τον πιο πρόσφατο κορυφαίο επεξεργαστή 4nm της Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 2. Η νέα αρχιτεκτονική 1+4+3 fusion CPU φέρνει 37% βελτίωση στις επιδόσεις και 47% βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση. Η απόδοση της GPU αυξάνεται κατά 42%, ενώ η ενεργειακή απόδοση αυξάνεται κατά 49% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Αυτή η ισχυρή απόδοση εγγυάται ευκολία κατά τον χειρισμό εργασιών όπως η υπολογιστική φωτογραφία, το Al σε πραγματικό χρόνο, και το gaming, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγηθούν με αυτοπεποίθηση στο παρόν και το μέλλον.

Το Xiaomi 13 Pro διαθέτει κορυφαίες επιδόσεις και βελτιωμένα γραφικά, χάρη στoν Snapdragon 8 Gen 2. Διαθέτει αύξηση των επιδόσεων της CPU και της ενεργειακής απόδοσης κατά 37% και 47% αντίστοιχα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, καθώς και βελτίωση των επιδόσεων της GPU και της ενεργειακής απόδοσης κατά 42% και 49%.

Η συσκευή προσφέρει επίσης υποστήριξη Wi-Fi 7 με σύστημα Qualcomm FastConnect 7800. Η χαρακτηριστική τεχνολογία High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link επιτρέπει πολλαπλές και ταυτόχρονες συνδέσεις στα 5GHz ή/και 6GHz και είναι ικανή για υπερυψηλές ταχύτητες έως και 5,8 Gbps, μαζί με μειωμένη καθυστέρηση και μεγάλες δυνατότητες δικτύωσης.

Το Xiaomi 13 Pro διασφαλίζει επίσης την αποτελεσματικότητα της φόρτισης και τη μακροζωία της μπαταρίας με chipset διαχείρισης και φόρτισης της μπαταρίας Xiaomi Surge. Εξοπλισμένο με 120W HyperCharge και μπαταρία 4.820mAh, το smartphone είναι σε θέση να φορτίσει στο 100% σε μόλις 19 λεπτά.

Premium ναυαρχίδα με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και κορυφαία οθόνη

Με ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο σώμα που τονίζει την οθόνη 6.73″, το Xiaomi 13 Pro διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Με μια συνεκτική καμπύλη που εκτείνεται από τις πλευρές μέχρι τη μονάδα κάμερας, η βιοκεραμική πλάτη ενσωματώνεται τέλεια με την καλύτερη στην κατηγορία της οθόνη στην πρόσοψη, παρέχοντας μια πολυτελή και άνετη αίσθηση στο χέρι.

Υιοθετώντας το κορυφαίο υλικό E6 AMOLED, η οθόνη του Xiaomi 13 Pro είναι ικανή να επιτύχει φωτεινότητα πλήρους οθόνης 1.200nits και μέγιστη φωτεινότητα 1900nits, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και καθαρή θέαση ανά πάσα στιγμή, ειδικά για τη λήψη εικόνων σε εξωτερικούς χώρους.

Το Xiaomi 13 Pro υποστηρίζει επίσης βάθος χρώματος 10 bit, καλύπτοντας 100% sRGB και 100% P3 χρωματικό χώρο για την απεικόνιση πλούσιων χρωμάτων με υψηλή χρωματική ακρίβεια. Με την υποστήριξη της οθόνης Pro HDR, HDR 10, HDR 10+, Dolby Vision και HLG, το Xiaomi 13 Pro είναι σε θέση να αποκαταστήσει την αυθεντική αντίθεση φωτός και σκότους, παράγοντας ζωντανές εικόνες.

Η οθόνη διαθέτει επίσης AdaptiveSync Pro 1-120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 240Hz, εξασφαλίζοντας ενεργειακή απόδοση και παρέχοντας βέλτιστη εμπειρία ανάλογα με το περιεχόμενο που αναπαράγεται, από καθημερινές εργασίες έως παιχνίδια. Διαθέσιμο σε Ceramic Black και Ceramic White, το τηλέφωνο είναι σχεδιασμένο για να ξεπερνά διάφορα σενάρια με αντοχή στη σκόνη και το νερό επιπέδου IP68.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.