Με τον ανασχεδιασμό της εφαρμογής Weather της Google, έπρεπε να έρθουν και νέα widgets, αφού μέχρι σήμερα είχαμε καθολική χρήση των παλιών από την εταιρία. Αυτό όμως θα αλλάξει πολύ σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες από το  κανάλι του Google News στο Telegram.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Google πλέον υποστηρίζει το νέα widgets καιρού στην επανασχεδιασμένη εφαρμογή της. Η νέα εφαρμογή μέρα με την μέρα έρχεται και σε άλλες συσκευές εκτός από Pixels και σύντομα θα είναι καθολική η χρήση της στο Android. Όπως πάντα με την Google, η διάθεση της νέας εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη σε κύματα, οπότε το πότε θα δούμε την νέα εφαρμογή και τα νέα widgets, πιθανότατα να διαφέρει από χρήστη σε χρήστη.

Widget καιρού της Google

Τα νέα Widgets φαίνονται να είναι λιγότερο επίπεδα, δίνοντας μια πιο τρισδιάστατη αίσθηση. Στις εικόνες βλέπουμε πως θα φαίνονται στην αρχική οθόνη της συσκευής μας και σε εμάς ομολογούμε πως μας αρέσουν πολύ. Τα νέα widgets φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά περισσότερο με την ανασχεδιασμένη εφαρμογή καιρού, κάτι που δεν συνέβαινε στους πρώτους χρήστες της.

Widget καιρού της Google

Για αρκετούς η εμφάνιση των Widgets δεν είναι σημαντική, αρκετοί όμως αποφασίζουν με βάση την αισθητική της κάθε εφαρμογής, αφού πρόκειται για ένα Widget που οι περισσότεροι έχουμε στην κεντρική οθόνη του κινητού μας. Άλλωστε ένα καλό widget, που σε πάει σε μια πολύ καλή και αξιόπιστη εφαρμογή καιρού, είναι κα΄τι που όλοι θέλουμε, ιδιαίτερα αν αυτή η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

TikToker μπήκε σε chat του Dark Web και έπαθε σοκ με αυτά που είδε

Το καλοκαίρι θα δούμε τις πρώτες developer preview εκδόσεις του Android 15 και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις αλλαγές που σχετίζονται με τα γραφικά στοιχεία του λειτουργικού. Κάτι μας λέει πως θα έχουν την ίδια αισθητική με την εφαρμογή καιρού, που ήδη κυκλοφορεί για τις πρώτες συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.