Το WhatsApp άρχισε να εφαρμόζει μια νέα ρύθμιση απορρήτου που επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν από συγκεκριμένες επαφές το πότε συνδέθηκαν τελευταία φορά στην εφαρμογή. Αυτό έγινε πριν έξι μήνες και το χαρακτηριστικό ήταν διαθέσιμο σε μικρή μερίδα χρηστών.

Τώρα, η εταιρεία διαθέτει το χαρακτηριστικό σε όσους χρησιμοποιούν τη beta έκδοση. Συγκεκριμένα, στην beta έκδοση 22.9.0.70 υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να επιλέγει αν θα βλέπουν το πότε συνδέθηκε τελευταία φορά όλοι οι χρήστες, οι επαφές του, κανένας, ή όλες οι επαφές εκτός από συγκεκριμένα άτομα.

Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιώνει πολύ το απόρρητο στο WhatsApp. Μέχρι τώρα, αν θες να κρύψεις το πότε συνδέθηκες τελευταία φορά εξαιτίας μερικών ατόμων, πρέπει να μπλοκάρεις τους πάντες. Από εδώ και πέρα θα μπορείς να μπλοκάρεις μεμονωμένα άτομα, επιτρέποντας στους υπόλοιπους να γνωρίζουν πότε ήσουν μέσα τελευταία φορά.

Η ίδια ρύθμιση θα προστεθεί σταδιακά στις επιλογές απόκρυψης της φωτογραφίας προφίλ, τις πληροφορίες προφίλ, το status, και άλλα αντίστοιχα στοιχεία που παρέχει η εφαρμογή και μπορούν να δουν οι υπόλοιποι χρήστες. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πότε θα εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.