Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας λειτουργίας “Communities”, η οποία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να συγκεντρώνουν ξεχωριστές ομάδες κάτω από μια ενιαία ομπρέλα.

Το WhatsApp λέει ότι αυτό θα δώσει στους χρήστες έναν τρόπο να λαμβάνουν ενημερώσεις που αποστέλλονται σε μια ολόκληρη κοινότητα και στη συνέχεια να οργανώνουν μικρότερες ομάδες συζήτησης για σημαντικά θέματα.

Έτσι, για παράδειγμα, με τις “Communities” του WhatsApp, οι γονείς του σχολείου θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια γενική κοινότητα “Σχολείο”, η οποία χωρίζεται σε μικρότερες ομάδες με βάση την τάξη, και άλλους παράγοντες.

Οι διαχειριστές της κοινότητας θα έχουν πρόσβαση σε “ισχυρά νέα εργαλεία”, όπως μηνύματα ανακοινώσεων και έλεγχο των ομάδων που μπορούν να δημιουργηθούν σε μια κοινότητα.

Το WhatsApp, εκτός από τις “Communities”, προσθέτει ορισμένες βελτιώσεις για τις ομάδες, όπως αντιδράσεις emoji στα μηνύματα, μια λειτουργία διαγραφής διαχειριστή που θα επιτρέπει την αφαίρεση μηνυμάτων από τις συνομιλίες, κοινή χρήση αρχείων με υποστήριξη για αρχεία έως 2GB, και κλήση φωνής με ένα πάτημα σε ομάδες που έχουν έως και 32 άτομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.