Ο κόσμος αγοράζει τηλέφωνα για όλους τους λόγους, ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός χρηστών για να έχει πρόσβαση σε καλύτερες επιδόσεις που αφορούν την κάμερα. Οι κατασκευαστές το γνωρίζουν, για αυτόν ακριβώς το λόγο βλέπουμε να έχουν ανεβάσει σε άλλο επίπεδο το τι είναι εφικτό να γίνουν με αυτές.

Ένας τρόπος λοιπόν να σε πείσουν για τις εξαιρετικές τους δυνατότητες είναι δίνοντας τη συσκευή σε έναν επαγγελματία ο οποίος θα φθάσει το smartphone στα όρια των δυνατοτήτων του. Και η συνεργασία της Samsung με τον Ridley Scott και τον Flavio Labiano έχει σαν σκοπό να σου δείξει ακριβώς τι προσφέρει το S23 Ultra με μια μικρού μήκους ταινία.

Φυσικά, όπως είναι φυσικό σε τέτοια projects, χρησιμοποιήθηκαν πρόσθετα εργαλεία, όπως επαγγελματικού επιπέδου φωτισμός και mount για το stabilization. Σε κάθε περίπτωση όμως, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό με τους δυο να επαινούν το εξαιρετικό σύστημα κάμερας του S23 Ultra, την ποιότητα της εικόνας και το dynamic range.

Απίστευτο! 70GB μόνο το λειτουργικό στo Galaxy S23 Ultra (screenshot)

Βέβαια χρειάστηκε μια ομάδα κινημτογραφιστών για να γίνει αυτό το βίντεο και δεν ειναι κάτι που κάνει ο καθένας μας ευκολα. Η ποιότητα της εικόνας όμως και το δυναμικό εύρος της κάμερας δεν αλλάζουν, μόνο οι γνώσεις για την αξιποίησή τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.