Αύριο είναι το πρώτο μεγάλο event του 2022 και το πρώτο Unpacked της Samsung για τη φετινή χρονιά. Στην εκδήλωση θα δούμε τα Samsung Galaxy S22, τα Samsung Galaxy Tab S8, και ίσως κάποια αξεσουάρ.

Όπως κάθε χρόνο μπορούμε να παρακολουθήσουμε το event στη σελίδα της εταιρείας, στο YouTube, στα social media, εσείς μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα από εμάς, ενώ φέτος υπάρχει μία σημαντική αλλαγή. Ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός πάει metaverse – φυσικά.

Δεν έχουμε ιδέα τι αλλάζει και τι ακριβώς σημαίνει το ότι το Unpacked 2022 θα είναι διαθέσιμο και στο metaverse, αλλά φαίνεται ότι οι χρήστες θα μπορούν να επισκεφθούν το Samsung 837X μμία εικονική τοποθεσία όπου θα μπορούν να εξερευνήσουν το New York City experience center της εταιρείας.

Επίσης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν 2D το event, να μαζέψουν NFTs, να κάνουν αποστολές, και πολλά άλλα. Περισσότερα θα μάθουμε μαζί σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες που ξεκινάει η εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.