Σε λιγότερο από 48 ώρες, η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy S22. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και φαίνεται ότι πρώτο από όλα θα είναι διαθέσιμο το Ultra, με τα άλλα δύο να βγαίνουν στην αγορά τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το πιο περιζήτητο μοντέλο από την τριάδα είναι – προφανώς – το Galaxy S22 Ultra, αλλά το ποσοστό των χρηστών Android που επιθυμούν να αναβαθμίσουν σε ένα S22 είναι αρκετά υψηλό.

Σχεδόν 11.000 χρήστες Android smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχαν σε έρευνα της SellCell. Η έρευνα σχεδιάστηκε για να μετρήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα Samsung Galaxy S22 και έδειξε ότι το 20% όσων συμμετείχαν θέλει να κάνει αναβάθμιση σε ένα από τα μοντέλα της σειράς.

Το 20% μπορεί να μην φαίνεται πολύ με την πρώτη ματιά, αλλά είναι, δεδομένου του αριθμού των τηλεφώνων που κυκλοφορούν στην αγορά και των συνηθισμένων μοτίβων αναβάθμισης. Εάν το 20% των χρηστών smartphone Android πραγματοποιήσει αναβάθμιση σε ένα Galaxy S22 φέτος θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία.

Όσον αφορά τα μοντέλα, το 44.4% όσων σχεδιάζουν να κάνουν αναβάθμιση σε ένα Samsung Galaxy S22 φέτος δήλωσαν ότι προτιμούν το Ultra, το 30.1% θα επιλέξει το βασικό Galaxy S22, και το 25.5% σχεδιάζει να αγοράσει το Galaxy S22+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.