Η πιο πρόσφατη συσκευή που πέρασε από το DxOMark είναι το σχεδόν τριών μηνών Samsung Galaxy Z Fold 3 και κατάφερε να λάβει συνολική βαθμολογία 124 βαθμούς – 134 πόντους στη φωτογραφία, 103 πόντους στο βίντεο, και 66 πόντους στο zoom.

Samsung Galaxy Z Fold 3 DxOMark

Οι τριπλοί αισθητήρες 12MP τοποθετούν το foldable στην 24η θέση στον πίνακα των κορυφαίων καμεροκινητών και μπροστά από τη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S21 Ultra που έχει τις πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές κάμερας – στα χαρτιά.

Η αναφορά της ιστοσελίδας για τις κάμερες του Z Fold 3 σημειώνει ότι οι στατικές εικόνες και τα βίντεό του module προσφέρουν λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με το module του S21 Ultra.

Το πιο σημαντικό είναι ότι, σύμφωνα με τη σελίδα, δεν υπάρχουν προβλήματα αυτόματης εστίασης και προσφέρει καλύτερη απόδοση χρωμάτων, διατήρηση υφής, και έκθεση σε λήψεις ημέρας και νύχτας.

Το DxOMark σημειώνει επίσης τις μειωμένες λεπτομέρειες σε σενάρια χαμηλού φωτισμού και τον ορατό θόρυβο σε βίντεο χαμηλού φωτισμού. Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την άποψη της ιστοσελίδας, γύρω από το Samsung Galaxy Z Fold 3, μπορείτε να πατήσετε στην πηγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.