Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Η Samsung παρουσίασε τα νέας γενιάς foldable smartphone της, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G και το Samsung Galaxy Z Flip3 5G, τα οποία εκμεταλλεύονται το Galaxy οικοσύστημα της εταιρείας και προσφέρουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με κάθε άλλη συσκευή της, όπως τα Samsung Galaxy Watch, τα Galaxy Buds, και άλλα.

Πρόκειται για δύο συσκευές που απευθύνονται σε δύο διαφορετικούς χρήστες, οι οποίες όμως έχουν ορισμένους κοινούς παράγοντες. Η Samsung έχει ενισχύσει τις συσκευές με νέο σώμα από Armor Aluminum και Corning Gorilla Glass Victus. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα έχουν πιστοποίηση IPX8*.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G έχει σχεδιαστεί ώστε να ενισχύει την παραγωγικότητα και να κάνει κάθε στιγμήξεχωριστή. Το book-style foldable smartphone της Samsung συνδυάζει ισχύ, αποδοτικότητα, και μία μεγάλη Dynamic AMOLED 2X οθόνη με 7,6 ίντσες διαγώνιο, για να μπορείς να ελέγχεις τα email σου, τη λίστα εργασιών σου, να απολαμβάνεις επόμενης γενιάς gaming, να παρακολουθείς βίντεο, να πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις, και άλλα.

Χάρη στη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής έως και τριών εφαρμογών είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στην αύξηση της παραγωγικότητας, και ένα από τα πιο σύγχρονα multi-tasking εργαλεία. Επιπλέον, η υποστήριξη του S Pen Fold Edition** επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που προσφέρει η μεγάλη εσωτερική εύκαμπτη οθόνη του. Μία δυνατότητα που θα λατρέψεις είναι η ταυτόχρονη πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και η καταγραφή χειρόγραφων σημειώσεων, με τη βοήθεια του S Pen Fold Edition.

Η under display camera του Samsung Galaxy Z Fold3 5G θα σου επιτρέψει να βλέπεις ταινίες, να παίζεις παιχνίδια, και να εργάζεσαι, χωρίς τα εμπόδια που θέτει ένα punch hole ή notch. Επιπλέον, τα 120Hz ρυθμού ανανέωσης προσφέρουν μία ομαλή εμπειρία κύλισης τόσο στην κύρια όσο και στην εξωτερική οθόνη.

Η λίστα με τις δυνατότητες που προσφέρει το νεότερο book-style foldable της Samsung δεν τελειώνει εδώ. Η νέα Taskbar επιτρέπει να αλλάζεις εφαρμογές χωρίς να πρέπει να επιστρέφεις στην αρχική οθόνη. Με το Drag & Split μπορείς να ανοίγεις άμεσα URLs μέσα από τα μηνύματα, να βλέπεις το περιεχόμενο, και ταυτόχρονα να συνεχίζεις να συνομιλείς με τους φίλους σου. Φυσικά, εσύ διαλέγεις πώς θα χρησιμοποιείς το τηλέφωνο σου, καθώς με το Multi View το μετατρέπεις σε tablet και με το Standard View το χρησιμοποιείς ως smartphone.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G απευθύνεται σε όσους θέλουν μία συσκευή με στιλ, μικρό σώμα, και έντονα χρώματα, που τους επιτρέπει να εκφραστούν με πολλούς τρόπους. Αν θες να βγάλεις μία εντυπωσιακή selfie, απλώς ξεδιπλώνεις το clamshell foldable smartphone. Με τη λειτουργία Flex έχεις στα χέρια σου μία κάμερα με ισχυρά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα μπορείς να χρησιμοποιείς το feed σου στα social media, σε πραγματικό χρόνο.

Την εμπειρία χρήσης εκτοξεύουν τα 120Hz ρυθμού ανανέωσης που κάνουν την κύλιση και την πλοήγηση εξαιρετικά ομαλή. Η εξωτερική οθόνη προσφέρει μία εναλλακτική λύση, για όταν θες απλά να ελέγξεις τις ειδοποιήσεις σου, χωρίς να ξεδιπλώσεις το Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Επιπλέον, οι βιντεοκλήσεις γίνονται πιο εύκολες και η θέαση βίντεο αποκτά άλλη διάσταση· μπορείς απλά να ανοίξεις το αναδιπλούμενο τηλέφωνο σε κλήση 75-115 μοιρών και να το τοποθετήσεις σε σταθερή επιφάνεια, από εκεί και έπειτα επιλέγεις μόνο που θα καθίσεις.

Το εξαιρετικά διαυγές γυαλί που καλύπτει τις κάμερες του Samsung Galaxy Z Flip3 5G εξασφαλίζει ότι περνάει πάντα αρκετό φως και μειώνει την εμφάνιση λάμψεων, σε κάθε λήψη. Επιπλέον, το βελτιωμένο Quick Shot επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και την έγγραφη βίντεο με τη χρήση της μεγάλης εξωτερικής οθόνης του clamshell foldable smartphone.

Μπορείς και εσύ σήμερα να ζήσεις την εμπειρία χρήσης που προσφέρουν το Samsung Galaxy Z Fold3 5G και το Samsung Galaxy Z Flip3 5G, χωρίς να ανησυχείς για τις επαφές, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο, τα μηνύματα, τις σημειώσεις, και οτιδήποτε έχεις αποθηκευμένο στο παλιό σου Galaxy smartphone. Καθώς με το Smart Switch App*** μπορείς εύκολα και γρήγορα να τα μεταφέρεις τα αρχεία σου στο νέο σου foldable smartphone.

*Τα Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G έχουν πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικά κατά της σκόνης.

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.