Οι εταιρείες που κυκλοφορούν foldable smartphone αυξάνονται και καθώς η τεχνολογία ωριμάζει έχουν αρχίσει να βελτιώνουν διαρκώς αυτές τις συσκευές. Τα clamshell smartphone έχουν σχετικά περιορισμένο χώρο εξωτερικά και εξαιτίας της εσωτερικής αρχιτεκτονικής ήταν δύσκολο να διαθέτουν μεγάλες εξωτερικές οθόνης. Όμως, η Motorola απέδειξε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό, με την Oppo να λανσάρει πρόσφατα το Find N2 Flip που έχει τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη σε clamshell foldable smartphone αυτή τη στιγμή.

Την πίεση που ήδη δέχεται η Samsung αύξησαν ακόμα περισσότερο οι αναφορές και έπειτα τα teaser για την μεγάλη οθόνη του Razr 40 Ultra που έχει διαγώνιο 3.5 ίντσες. Ωστόσο, πλέον ξέρουμε ότι το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα βάλει την νοτιοκορεάτικη εταιρεία στο ίδιο επίπεδο με τον ανταγωνισμό, καθώς έχει 3.4 ιντσών εξωτερική οθόνη και μάλιστα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, έχει υψηλή ανάλυση 720 x 748 pixels και καλή πυκνότητα 305ppi.

Έπειτα, η εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5 έχει ιδιαίτερο design και δεν φαίνεται καν ότι υπάρχει όταν είναι ανενεργή. Η χρήση του AMOLED panel, το ειδικό φινίρισμα στο προστατευτικό γυαλί, και μία ειδική αυτόματη λειτουργία τύπου AOD “εξαφανίζουν” την οθόνη από το εξωτερικό τμήμα του clamshell smartphone, η οποία είναι ορατή μόνο όταν ο χρήστης την ενεργοποιήσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.