Τα νέα Samsung Galaxy S24 flagship smartphones φαίνεται ότι θα διαταράξουν την αγορά των smartphones συσκευών όπως δεν το έχει κάνει κανένα smartphone μέχρι σήμερα. Ο κόσμος φαίνεται να αγγάλιασε τη νέα οικογένεια των Samsung Galaxy S24 και ως εκ τούτου άλλοι OEMs και retailers σε διάφορες περιοχές του κόσμου φαίνεται ότι θα ρίξουν τις τιμές για να μείνουν ανταγωνιστικοί.

Συγκεκριμένα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρατηρητές της αγοράς επισημαίνουν ότι η νέα οικογένεια των Samsung Galaxy S24 θα γκρεμίσει τις τιμές παλαιότερων συσκευών, ακόμη και Galaxy συσκευών προκειμένου να μπορέσουν να μείνουν ανταγωνιστικές. Η σειρά Galaxy S23 θα πέσει από 10% ως και 28%, ενώ οι ανταγωνιστές της εταιρείας θα ρίξουν τις τιμές στη μεσαία και high end κατηγορία σημαντικά.

Ένας από τους λόγους είναι και τα νέα AI χαρακτηριστικά της οικογένειας, τα πρώτα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν αυτές τις AI-based τεχνολογίες. Αυτή τη στιγμή τα νέα τηλέφωνα φαίνεται να μην έχουν ανταγωνιστή. Ακόμη και οι παλαιότερες Galaxy συσκευές θα πρέπει να περιμένουν το One Ui 6.1 update πριν μπορέσουν να δανειστούν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η μεγαλύτερη γκάφα της Samsung στο Samsung Galaxy S24 Ultra – Δες video

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.