Η οικογένεια των Samsung Galaxy S24 συσκευών φέρει προηγμένα AI photo editing χαρακτηριστικά που σου επιτρέπoyn να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες με πλήθος δυνατότητων με την υποστήριξη της AI. Ωστόσο, η εταιρεία είχε αναφέρει ότι θα βάζει ένα υδατογράφημα, δηλαδή ένα watermark που επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία έχει πειραχθεί με την AI. Είναι κάτι το άκρως θεμιτό, καθώς στον κόσμο της AI δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτό που βλέπεις είναι αληθινό.

Δυστυχώς όμως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες γκάφες της, καθώς το εν λόγω υδατογράφημα θα μπορεί να αφαιρεθεί, με την ίδια την AI της συσκευής.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.3: Τέλος στην κλοπή συσκευών

Η σουίτα εφαρμογών Galaxy AI έχει ένα χαρακτηριστικό που αποκαλείται Generative Edit που σου επιτρέπει να συμπληρώνεις στοιχεία σε μια φωτογραφία ή να τα μετακινείς. Είναι παρόμοιο με το Magic Editor εργαλείο του Google Photos. Μόλις κάνεις μια τέτοια αλλαγή, η Samsung θα προσθέσει ένα watermark για να σου δείξει ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.

Οι δυο κύριες ρυθμίσεις για αυξημένη μπαταρία σε οποιαδήποτε smartphone συσκευή

Ωστόσο, το ίδιο το τηλέφωνο μπορεί να το αφαιρέσει  και το έχουν δοκιμάσει ήδη πολλοί που ασχολούνται με τη συσκευή. Δες αυτό το χαρακτηριστικό video για παράδειγμα. Ο τρόπος απλός, χρησιμοποιώντας το εργαλείο object-erasing. Ας ελπίσουμε να διορθώσει το πρόβλημα σε μελλοντικό update.

https://twitter.com/i/status/1747899029487292737

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.