Η πιο πρόσφατη έκθεση του Global Weekly Smartphone Model Sales Tracker της Counterpoint Research αποκαλύπτει ότι η σειρά Galaxy S24 της Samsung, που περιλαμβάνει τα S24, S24+ και S24 Ultra, σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση 8% σε ετήσια βάση στις πωλήσεις των μονάδων κατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία των συσκευών. Ωστόσο, το Galaxy S24+ είναι αυτό που ξεχωρίζει, καθώς παρουσιάζει αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων κατά 52% σε ετήσια βάση σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Ο Minsoo Kong, ανώτερος αναλυτής της Counterpoint Research, αποδίδει την εξαιρετική επίδοση του Galaxy S24+ στις βελτιωμένες προδιαγραφές και την ανταγωνιστική του τιμή. Με 12GB RAM, το S24+ προσφέρει μια ανώτερη in-device AI εμπειρία, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών για προηγμένα χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή.

Το Samsung Galaxy S24+, με τιμή γύρω στα 1.000 δολάρια, παρέχει τα περισσότερα από τα premium χαρακτηριστικά που διαθέτει το S24 Ultra, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για καταναλωτές με χαμηλό προϋπολογισμό που αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις. Επιπλέον, με μικρή μόνο διαφορά τιμής από το μοντέλο S24, το S24+ προσφέρει μια δελεαστική επιλογή αναβάθμισης για τους χρήστες που επιθυμούν να βελτιώσουν την AI εμπειρία τους.

Η επιτυχία της σειράς Galaxy S24 ώθησε τη Samsung να αναθεωρήσει προς τα πάνω τους στόχους πωλήσεων του πρώτου τριμήνου, αντανακλώντας την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην ικανότητα της σειράς των ναυαρχίδων της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καταναλωτών και να προωθήσει την ανάπτυξη στην ανταγωνιστική αγορά των smartphone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.