Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy S23 FE στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά δεν έχουμε ακούσει πολλά νέα για τον διάδοχό του. Τώρα, το γνωστό και έγκυρο κορεατικό site The Elec αποκάλυψε ότι το Galaxy S24 FE βρίσκεται πράγματι στα σκαριά.

Σύμφωνα με την πηγή, προμηθευτής της νοτιοκορεάτικης εταιρείας έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή display driver chip για το S24 FE. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, δηλαδή πολύ νωρίτερα από ότι το S23 FE.

Επιπλέον, η πηγή προσθέτει ότι ο όγκος μαζικής παραγωγής του Samsung Galaxy S24 FE σχεδιάζεται να είναι “εκατομμύρια” μονάδες. Αυτός είναι ένας πολύ ασαφής ισχυρισμός που δεν μας λέει πολλά. Συγκριτικά, ο ιστότοπος ανέφερε πριν από την κυκλοφορία του S23 FE ότι η Samsung σχεδίαζε να παράγει τρία εκατομμύρια μονάδες, ένα αρκετά ακριβές νούμερο.

Δεν έχουμε ακούσει πολλά νέα από αξιόπιστες πηγές σχετικά με το Galaxy S24 FE, ακόμη. Ένας από τους λίγους ισχυρισμούς σχετικά με το τηλέφωνο προέρχεται από έναν leaker με πολύ μικτό ιστορικό. Πηγές ισχυρίζονται ότι θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 ή τον Exynos 2400. Όμως, το Galaxy S23 FE χρησιμοποίησε flagship chip ενός έτους.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα τηλέφωνα FE της Samsung έχουν έως τώρα μπαταρίες 4.500mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ευέλικτα συστήματα τριών καμερών και IP68. Έτσι, υποθέτουμε ότι το Samsung Galaxy S24 FE θα μπορούσε να προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά, αν η εταιρεία ακολουθήσει και πάλι μια συντηρητική προσέγγιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.