Η Samsung φέρεται να ετοιμάζεται για το Unpacked event στις 10 Ιουλίου, όπου θα μας παρουσιάσει τα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6, μαζί πιθανώς με το Galaxy Z Fold 6 Ultra και το Galaxy Ring. Ο νοτιοκορεατικός κολοσσός ετοιμάζει επίσης ένα άλλο τηλέφωνο υψηλών προδιαγραφών, το Samsung Galaxy S24 FE.

Η εταιρεία πήγε κατευθείαν από το Galaxy S21 FE στο S23 FE, αλλά φαίνεται ότι δεν θα παραλείψει την επόμενη γενιά. Ο leaker @OreXda, στο Twitter, διέρρευσε κάποιες από τις προδιαγραφές του Galaxy S24 FE, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχει γνώση για το συγκεκριμένο project.

Σύμφωνα με τον leaker, όπως και το Galaxy S24, το Samsung Galaxy S24 FE θα κυκλοφορήσει τόσο με Snapdragon 8 Gen 3, όσο και με Exynos 2400. Η Samsung δεν ακολούθησε την ίδια προσέγγιση με το Galaxy S23 FE, το οποίο διαθέτει ένα λιγότερο ισχυρό chipset από το Galaxy S23.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές που διέρρευσαν φαίνονται επίσης αρκετά εντυπωσιακές. Το τηλέφωνο μπορεί να διαθέτει πάνελ AMOLED 6.1 ιντσών, αν και ο @OreXda δεν είναι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό. Η μπαταρία των 4.500mAh θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν των 4.000mAh του S24 και θα μπορούσε να βοηθήσει το επόμενο FE να γίνει ένα από τα καλύτερα smartphones του 2024.

Η συσκευή θα διαθέτει 12GB RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο. Από ό,τι φαίνεται, το Samsung Galaxy S24 FE θα έχει πολλά κοινά με το S24, αλλά δεδομένου ότι υποτίθεται πως πρόκειται για ένα λιγότερο high-end μοντέλο, γνωρίζουμε ότι η Samsung πιθανότατα θα κάνει εκπτώσεις σε ορισμένους τομείς.

Ο leaker δεν έχει αναφέρει τις υπόλοιπες προδιαγραφές, αλλά για να διατηρήσει την τρέχουσα διαφορά τιμής των 200 δολαρίων, ο νοτιοκορεατικός κολοσσός ενδέχεται να το εξοπλίσει με λιγότερο εντυπωσιακές κάμερες και ίσως το επόμενο FE να μην είναι τόσο ανθεκτικό όσο το Galaxy S24.

Αν η Samsung παραμείνει στο ίδιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας με πέρυσι, ενδέχεται να παρουσιάσει το Galaxy S24 FE τον Οκτώβριο. Η σειρά Galaxy S24 έχει αποδειχθεί επιτυχημένη και μια πιο light έκδοση μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση αυτής της δυναμικής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.