Το Galaxy S23 Ultra αναμένεται να γίνει το πρώτο smartphone της Samsung που θα διαθέτει κάμερα 200MP. Ωστόσο, σύμφωνα με μια νέα φήμη, η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τον αισθητήρα 200MP που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για το επόμενο high-end μοντέλο της flagship σειρας S.

Με άλλα λόγια, το Galaxy S23 Ultra δεν θα διαθέτει τους αισθητήρες ISOCELL HM1 ή ISOCELL HM3. Το HP1 χρησιμοποιήθηκε από άλλους κατασκευαστές και το HM3 ανακοινώθηκε τον Μάιο και ίσως το δούμε σε συσκευές άλλων εταιρειών, αλλά όπως φαίνεται όχι σε μία της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του γνωστού leaker Ice Universe, το Galaxy S23 Ultra υποτίθεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 200MP που η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει. Προφανώς, οι αισθητήρες HM1 και HM3 είναι εκτός πεδίο, για ευνόητους λόγους.

Δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για αυτόν τον μυστηριώδη αισθητήρα 200MP που προορίζεται για το Galaxy S23 Ultra, αλλά θα μπορούσε να είναι μια παραλλαγή του υπάρχοντος HM3 με μικρές αναβαθμίσεις. Ή ίσως θα είναι ένας νέος αισθητήρας που έχει σχεδιαστεί για να σταθεί απέναντι στον νέο αισθητήρα 1 ιντσών της Sony.

Ο χρόνος θα δείξει και ο χρόνος μας μένει. Η Samsung θα μπορούσε να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S23 το πρώτο τρίμηνο του 2023. Μέχρι τότε, η εταιρεία θα παρουσιάσει τουλάχιστον δύο νέα folable smartphones στις 10 Αυγούστου, στο γνωστό καλοκαιρινών unpacked event, που όμως κανένα τους δεν θα έχει 200MP αισθητήρα.

Οι αισθητήρες ISOCELL υψηλής ανάλυσης της Samsung χρησιμοποιούνται συχνά από άλλες εταιρείες και όχι από τις συσκευές Galaxy της ίδιας. Ωστόσο, ορισμένα τηλέφωνα αποτελούν εξαίρεση και το Samsung Galaxy S23 Ultra θα μπορούσε να είναι μία τέτοια, ενώ αναμένεται να σπάσει νέα ρεκόρ σε πολλούς τομείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.